1a femenina

Presència mínima del Barça i l’Espanyol en la llista definitiva

Selecció catalana. Només cinc jugadores dels equips catalans per al partit de divendres

Només dues jugadores del Barça i tres de l’Espanyol formaran part de la convocatòria de la selecció femenina que es desplaçarà a Pamplona per enfrontar-se a la selecció de Navarra divendres a El Sadar (18.30 h). Tot i la minsa presència de futbolistes dels dos equips catalans de la màxima categoria, però, la llista està formada per jugadores de primera línia.

A banda de la capitana blaugrana Laura Ràfols i de la jove Aitana Bonmatí, i de les blanc-i-blaves Carola, Brenda i Berta Pujadas, destaca la presència de la colchonera Marta Corredera, una de les futbolistes catalanes amb més recorregut en el panorama internacional. A part de Corredera, la seleccionadora Natàlia Arroyo també disposarà de dues jugadores més de l’Atlético, segon classificat del campionat de lliga, i fins i tot d’una jugadora actualment a l’estranger, l’exjugadora blanc-i-blava Elba Vergés (Soyaux Charente).

L’altre equip amb més representants a la convocatòria de 17 futbolistes és el València, que aporta tres jugadores a la selecció, que s’entrenarà demà dijous a la tarda a les instal·lacions del CAR de Sant Cugat abans de partir cap a Navarra.

Porteres
Laura Ràfols Barça
Esther Sullastres Saragossa
Defenses
Berta Pujadas Espanyol
Andrea Pereira Atlético
Kenti Robles Atlético
Elba Vergés Soyaux
Núria Mendoza R. Sociedad
Maria Estella Granadilla
Migcampistes
Aitana Barça
Carola Espanyol
Brenda Espanyol
Gio Carreras València
Alba Aznar Llevant
Davanteres
Carol Férez València
Ainhoa Saragossa
Débora València
Marta Corredera Atlético

La llista de les 18 convocades

Laura Ràfols i Aitona Bonmatí (Barça), Carola Garcia, Brenda Pérez i Berta Pujadas (Espanyol), Andrea Pereira, Marta Corredera i Kenti Robles (Atlético), Carolina Férez, Georgina Carreras i Débora (València), Sullastres i Ainhoa (Saragossa), Alba Aznar (Llevant), Elba Vergés (Soyaux), Nuria Mendoza (Real Sociedad) i Maria Estella del Valle (Granadilla).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)