1a femenina

Mentrestant, Navarra

Selecció catalana. En espera d’enfrontar-se a una selecció reconeguda per la FIFA, el combinat femení jugarà aquesta tarda a El Sadar (18.30 h)

El Sadar obrirà per primer cop les portes perquè s’hi disputi un partit sense la presència de l’Osasuna: ho farà per acollir el duel entre les seleccions femenines de Navarra i Catalunya (18.30 h), en un duel que ja s’ha convertit en tradicional per al combinat nacional després de veure’s les cares amb Euskal Herria –per partida doble– i Galícia els últims anys.

En espera encara de poder enfrontar-se a una selecció reconeguda per la FIFA i sense algunes de les jugadores més importants –les blaugrana Alexia, Olga, Vicky Losada i Marta Torrejón ja tenien compromisos personals adquirits–, la seleccionadora Natàlia Arroyo afronta, però, el partit amb il·lusió: “El nivell cada any és més alt i costa més fer la llista. Tenim clar que no volem deixar de jugar aquest partit perquè és una bona oportunitat per representar Catalunya al màxim nivell”, explica la preparadora catalana, que confessa, tot i això, que els agradaria disputar aviat un partit a casa i davant d’una selecció de renom: “Com més puguem créixer, millor, i és clar que ens agradaria, però és complicat”, reconeix.

“Sempre és un plaer representar la samarreta que tant hem defensat durant els nostres anys de formació”, explica Elba Vergès, l’única convocada que no juga a la lliga espanyola. Un sentiment que comparteix la colchonera Marta Corredera: “És una data que tenim marcada en el calendari. No és un amistós qualsevol, és un partit que volem gaudir per deixar el nom de Catalunya ben alt”, diu la jugadora de Terrassa, un dels grans noms del combinat català.

El rival

“Falta veure com col·loquen les seves peces, però és una llista amb moltes jugadores de primera divisió. En l’aspecte individual, tenen moltes futbolistes de molt bon nivell i alguna d’internacional”, va comentar Arroyo sobre la selecció navarresa, que disputarà el segon partit de la seva història. Per a la cita, s’espera un gran ambient a El Sadar.

Sempre és un plaer representar la samarreta que tant hem defensat durant la nostra formació
Elba Vergès
futbolista de catalunya
No és un amistós més, és un partit que volem gaudir per deixar el nom de Catalunya ben alt
Marta Corredera
futbolista de catalunya
El nivell està pujant amb moltes jugadores referents a la lliga. Cada any costa més fer la convocatòria
Natàlia Arroyo
seleccionadora de catalunya
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)