2a divisió A

Connectats de nou

1a catalana. Tres setmanes després, els equips de la demarcació tornen a la competició amb diversos objectius entre cella i cella

La competició a primera catalana s’activa de nou després de tres setmanes d’aturada per les festes nadalenques. Des de la darrera jornada, disputada el 17 de desembre, la partida s’ha jugat als despatxos amb diversos canvis i reforços en les plantilles dels equips de la demarcació. Entre els moviments més destacats hi ha la sortida de Javi Revert de la Jonquera, equip que també ha donat la baixa a Pujades i Nieto i que de moment no ha substituït el que havia de ser el seu referent en atac. A Lloret també han arribat reforços a la defensa i Roger Cunill, fins ara al Girona C, s’incorpora a les ordres d’Edu Urdiales. El Banyoles, per la seva banda, ha tingut dues baixes, les de Marc Feixas i Ian Vila.

Començament de nivell

La jornada està marcada per l’exigència en tots els compromisos amb representants gironins. Tots ells jugaran demà i fora de casa. La Jonquera visitarà (11.45 h) el líder, l’equip més en forma del primer tram de temporada, la Grama, un rival que només ha perdut un partit com a local. Pel que fa al Farners, l’objectiu dels de Pau Menéndez serà aturar la mala dinàmica amb la qual va tancar el 2017, en què va encadenar tres derrotes seguides. Les ensopegades, però, no han de fer perdre de vista el bon joc i els resultats aconseguits en els primers mesos de competició. L’equip colomenc cercarà de retrobar les bones sensacions al camp de la Muntanyesa (12 h), equip que també ocupa la zona alta de la classificació.

A la mateixa hora (12 h), el Llagostera B jugarà contra el Manresa, segon classificat i en tendència a l’alça just abans de l’aturada. En la zona mitjana de la classificació, el Lloret té un desplaçament en un camp sempre complicat com és el del Manlleu (16.30 h), en un duel per consolidar-se lluny dels llocs perillosos. Finalment, el Banyoles vol allargar el bon moment amb què va tancar l’any al camp del Can Vidalet (12.10 h).

TOT UN DESAFIAMENT

La Jonquera vol ser el segon equip de la lliga que guanya al camp del líder, la Grama

EL CAMÍ MARCAT

El Banyoles va tancar l’any amb dues victòries que li van donar força en la zona baixa
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)