Territorial

Futbol

Primera catalana

Any nou, mateixos somnis

1a catalana. El Martinenc afronta el segon tram del curs amb l’objectiu de mantenir el ritme que l’ha dut a dominar la seva lliga. Al grup 1, la Grama també aspira a aconseguir l’ascens

Després de mantenir la base de l’equip que tan bona segona volta va fer el curs passat, el Martinenc ja era un dels favorits per lluitar per les posicions capdavanteres. Però el cert és que els seus números han sobrepassat les expectatives: líder des de la jornada 6, els de Miguel López han mantingut sempre un cert marge respecte als seus perseguidors, que no han acabat de trobar la regularitat necessària per seguir el ritme del conjunt del Guinardó.

Ara, amb cinc punts d’avantatge i a punt d’arribar a l’equador del campionat, sembla més clar que mai que el Martinenc és l’equip a batre pel campionat de lliga. Si tot acaba igual, els vermells tornarien a tercera després d’un curt període de tan sols una temporada ara fa quatre anys.

A l’altre grup, molt més igualat en la part alta, la regularitat mostrada en els últims dos mesos ha permès la Grama consolidar-se en el lideratge. En cas d’acabar així, els colomencs aconseguirien el quart ascens consecutiu després de començar des de quarta catalana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)