Barça B

Només queda créixer

Barça B. L’equip de Gerard López visita el Saragossa, que haurà de fer front a la tensió que es trobarà a La Romareda, amb la necessitat de reaccionar i trencar la tendència que l’ha dut a baix

Amb la pressió de qui, tot i quedar encara mitja lliga, no pot fallar. O, almenys, no hauria de fallar. Així afrontaran aquesta nit el partit a La Romareda el Saragossa i el Barça B, dos conjunts que van configurar un engranatge amb peces de qualitat però que no han fet un primer tram de temporada positiu. Fins ara, moltes més decepcions que no pas alegries. El Saragossa, que haurà de jugar contra el filial blaugrana però també contra la tensió que es respirarà a les grades del seu estadi, ha aconseguit només 1 punt dels darrers 9 en joc i el seu tècnic, Natxo González, té l’espasa de Dàmocles a sobre. Una ensopegada la podria fer caure. El Barça B, doncs, té la consigna de jugar amb tots aquests factors per aconseguir una victòria que tindria premi doble: els 3 punts i sortir de la zona de descens. El gran argument que esgrimeix el tècnic Gerard López per afrontar la cita amb optimisme és la resposta dels seus en escenaris grandiloqüents. “Aquest tipus de camps ens han anat bé, ja va quedar demostrat a Valladolid, Granada i Pamplona. Els futbolistes juguen amb un punt menys de pressió de la que tenen al Miniestadi i amb la il·lusió i motivació de saber que és un partit que capta l’atenció mediàtica”, afirmava ahir el granollerí, que creu que l’aturada de Nadal ha anat bé en l’aspecte psicològic després del mal final d’any: “El dia de l’Albacete l’equip va acabar tocat i als jugadors els feia falta fer una mica de reset i passar els dies amb els seus. La dinàmica dels entrenaments en la tornada ha estat positiva i arribem bé, només amb el hàndicap de les baixes.”

Les baixes minven l’atac

El principal maldecap per a Gerard són les baixes en atac. Ahir es va confirmar que Concha i Cardona tenen problemes al maluc, i tampoc no va entrar en la llista Jose Arnaiz, que després del seu bon paper amb el primer equip en la copa, podria tornar a ser convocat per Valverde. Això sí, torna a una llista Rafa Mujica. El tècnic, amb tot, haurà de fer retocs a l’onze amb vista a un duel que preveu tens: “Serà un partit amb un punt de nerviosisme per la situació que tenim els dos equips, però som conscients que guanyar ens permetria sortir de la zona de descens.” Natxo González també té un maldecap en forma de baixes, sobretot perquè té lesionat el seu referent ofensiu, Borja Iglesias, i qui l’havia se suplir, Toquero.

LA PRÈVIA

Serà un partit amb nerviosisme per la situació dels dos equips, però som conscients que guanyant sortiríem d’aquesta zona
Gerard López
entrenador del barça b
Estem en la situació que ens mereixem, però tot i això segueixo creient que acabarem lluitant pels objectius marcats
Natxo González
ENTRENADOR DEL SARAGOSSA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)