Territorial

El Lloret treu un punt de Manlleu en un partit molt mogut

1a catalana. Els selvatans van tenir ocasions per endur-se la victòria en el tram final

manlleu 1 lloret 1

MANLLEU:Carbó, Franc, Dan Coll, Raúl, Criado, Balaguer, Carles Roura (Marçal, 80’), Isaac Aguilar, Martí Soler, Martín Aguilar (Cristian, 72’) i Jordi Pla (Àlex Soler, 60’).LLORET:Tuscà, Nil Victoria, Cristian, Marc (Romano, 85’), Bukary (Velis, 78’), Poza (Puntí, 46’), Aparicio, Majó, Ricky (Jordi Valls, 89’), Peque i Expósito.GOLS:0-1 (8’) Majó. 1-1 (21’) Balaguer.ÀRBITRE:Santiago Vicente.T.G.:als locals Jordi pla, Isaac Aguilar, Criado i Marçal; i als visitants Ricky, Puntí i Expósito.PÚBLIC:119 espectadors al Camp d’Esports Municipal de Manlleu.COMENTARI:El Lloret va començar el partit amb una marxa més i en va saber treure profit. Quan només s’havien jugat vuit minuts Majó va posar el 0-1 en el marcador i poc després el Manlleu va tenir sort que Carbó va evitar el segon gol selvatà. Els locals no van abaixar els braços i en una de les primeres ocasions Balaguer va fer el gol de l’empat, que va caure com una galleda d’aigua freda per als d’Edu Urdiales. El domini va passar a ser dels locals, però no van poder capgirar el resultat abans del descans. En la represa el partit va embogir una mica. Ni els uns ni els altres van aconseguir trobar regularitat sobre el camp i el joc va anar a batzegades. En el tram final, però, el Lloret va disposar de dues clares ocasions per endur-se la victòria, però la pilota no va voler entrar i l’empat va ser definitiu.