Territorial

A fora no hi ha manera

Divisió d’honor juvenil. El Girona perd al camp del Saragossa (2-1) i cau fins a la quarta posició per culpa de dues errades que trenquen el bon treball defensiu dels d’Àlex Marsal

saragossa 2 girona 1

SARAGOSSA:Azón, David Vicente, Marcén, Carrasco (Castillo, 68’), Álvarez, Marc Aguado, Soro, Clemente, Baselga (Subies, 94’), Carlos Vicente (Escuin, 85’) i Jorge Pérez (Pepo, 72’).GIRONA:Collet, Prado (Valery, 60’), Teo, Uche (Franc, 65’), Pol, Cobos (Alejandro, 46’), Jofre Cherta, Giorgi, Pedro Porro, Moha i Homet (Rodrigo, 46’).GOLS:1-0 (6’) Jorge Pérez. 2-0 (56’) Carlos Vicente. 2-1 (91’) Franc.ÀRBITRE:Ferrer Collado.T.G.:als locals Teo i Moha; i al visitant Baselga.

El Girona té dues cares i ahir es va tornar a veure la més habitual en els partits a domicili. Els d’Àlex Marsal no van fer un mal partit contra un rival directe, tot i que va ser el Saragossa qui va dur la iniciativa, però va cometre dues errades defensives que els aragonesos van saber aprofitar per endur-se els tres punts i avançar els gironins a la classificació –els blanc-i-vermells són quarts en la taula.

Els locals van arrencar amb una marxa més i en el minut 6 ja es van avançar. Un refús defensiu del Saragossa va anar a l’esquena de la defensa gironina i Jorge Pérez va aprofitar el desconcert defensiu –ningú va anar a buscar la pilota– per plantar-se davant de Collet i fer l’1-0. El domini dels aragonesos va continuar, però la defensa gironina no va concedir ocasions clares i en el 38’, a la sortida d’un córner, Uche va estar a punt d’empatar, però entre el porter i el pal van evitar el gol.

En la segona part el Girona va sortir amb una marxa més i semblava que les coses havien de canviar. Tot i això no va trobar la manera de generar ocasions i en el 58’ una nova errada va acabar de complicar el partit. En un servei de banda a favor en què els centrals havien pujat a rematar, el Girona va regalar l’esfèrica i en el contraatac Carlos Vicente es va plantar sol davant de Collet i va fer el 2-0. Els d’Àlex Marsal no van abaixar els braços i van fer un pas endavant fins que van aconseguir tancar el Saragossa a la seva àrea. Alejandro i Pedro Porro van ser els que van tenir les ocasions més clares pels gironins, mentre que el Saragossa hauria pogut sentenciar en el contraatac. El gol de Franc en el temps afegit a la sortida d’un córner va ser insuficient per als gironins.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)