Nàstic

futbol

Nàstic

Javi Márquez, tercer reforç

Nàstic. El club tarragoní incorpora l’exjugador de l’Espanyol i el Granada, que haurà d’aportar experiència i qualitat al mig del camp grana i que signa fins el juny del 2020

El Nàstic continua treballant per apuntalar la plantilla per tal que en la segona part del campionat millori el rendiment i s’allunyi de la zona de descens per evitar el patiment de la temporada passada. Després de fer oficials les incorporacions del migcampista Javi Matilla, que ja va debutar en la victòria de dissabte dels tarragonins al camp del Rayo Vallecano, i del central César Arzo, el Nàstic va tancar ahir el fitxatge d’un altre mig, l’exjugador de l’Espanyol Javi Márquez, que arriba lliure i signa contracte fins el juny del 2020. El nou jugador grana ja s’entrenarà avui amb la resta de la plantilla al CAR de Sant Cugat i estarà a punt per jugar dissabte a la tarda al camp de l’Almeria.

L’arribada del jugador barceloní tancaria, en principi, les portes al retorn de Giorgi Aburjania, que diumenge va disposar de minuts en el partit del Sevilla Atlético. A Tarragona també s’espera l’arribada del davanter Álvaro Vázquez, tot i que les negociacions amb l’Espanyol, que hauria de cedir-lo, s’han complicat.

Javi Márquez, de 31 anys i format en el planter de l’Espanyol, té una llarga experiència a primera amb l’equip blanc-i-blau (tres temporades), l’Elx (una), el Mallorca (una) i el Granada (tres), amb més de 150 partits. La trajectòria del migcampista barceloní a la màxima categoria estatal es va acabar el febrer del 2017, quan va abandonar el Granada per iniciar l’aventura americana al New York Cosmos, amb el qual ha disputat 27 partits i ha marcat sis gols a la segona divisió dels Estats Units.

Javi Márquez ha d’aportar experiència, qualitat i visió de joc al mig del camp del Nàstic, on també hi ha Sergio Tejera –actualment recuperant-se d’una lesió–, Gaztañaga, Matilla i Eddy Silvestre. Xavi Molina, malgrat que fins ara ha jugat més de central, també ha estat utilitzat per al mig del camp. Un altre mig centre, Zahibo, va ser acomiadat la setmana passada i Juan Muñiz podria seguir els seus passos, per bé que dissabte va ser titular i va jugar a un bon nivell a Vallecas. Álvaro Bustos és l’altre jugador que ha deixat fins ara el Nàstic en el mercat d’hivern.

MOVIMENTS

L’arribada de Javi Márquez tanca, en principi, la porta al retorn d’Aburjania

EXPERIÈNCIA

El barceloní ha jugat vuit anys a primera i l’últim, al New York Cosmos americà
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)