Nàstic

futbol

Segona divisió A

L’inici d’any més dolç

Manu Barreiro va permetre, amb el seu doblet a Vallecas, que el conjunt grana comencés el 2018 amb una victòria que reactiva l’equip

Va arribar fa un any i ha marcat 11 gols, alguns dels quals clau, com el que va assegurar la salvació el curs passat contra l’UCAM

El Nàstic va tornar dissabte de Vallecas amb un somriure d’orella a orella. El club grana va veure com la victòria va estar a punt d’escapar-se, però al final un gol de Manu Barreiro en el minut 94 va permetre als tarragonins aconseguir tres punts que són pur oxigen, sobretot perquè permeten començar el 2018 oblidant un mal final d’any. “Estic molt content en els dos aspectes, tant el en personal per les dianes, com el col·lectiu, ja que necessitàvem la victòria després d’arribar a l’aturada de Nadal havent encadenat dues derrotes”, explica el davanter gallec, que valora l’efecte psicològic d’una victòria en un camp tan exigent com Vallecas: “El Rayo ens treia 14 punts, i aquests són partits i resultats que et donen molta confiança. Ens fa veure que, fent les coses com les hem de fer, podem guanyar qualsevol rival.”

Els seus dos gols, d’altra banda, demostren la bona capacitat que té Manu Barreiro en el joc aeri, ja que va marcar connectant dues internades amb el cap. “Soc un jugador més rematador que no pas una altra cosa, i és cert que necessito aquestes centrades dels companys per poder explotar-ho”, analitza el futbolista de 31 anys, que detalla que aquest és un aspecte més instintiu que no pas treballat: “No és una cosa que s’entreni de manera específica, tot i que al final analitzes com fer mal al rival, i això es practica en jugades un dia a la setmana.”

La victòria de dissabte, d’altra banda, permet al Nàstic prendre una mica de distància respecte al descens, i Barreiro creu que marca el camí d’una segona volta en què espera que l’equip no pateixi tant com en aquest inici de temporada o el final del curs passat: “Hi ha plantilla per a no sofrir, jo crec que pot ser un bon any per acabar, com a mínim, més tranquils.”

Dotze mesos de grana

Aquest gener fa tot just un any de l’arribada de Manu Barreiro a Tarragona, una ciutat on el gallec està de meravella. “En l’aspecte personal han estat uns mesos molt bonics i, amb la meva família ens hi hem adaptat molt bé; en l’aspecte futbolístic ha estat com si fes molts anys que som aquí, ja que entre unes coses i les altres, el curs passat l’estat anímic canviava molt d’una setmana a l’altra, i enguany hem començat amb un canvi d’entrenador”, detalla l’ariet de Santiago de Compostel·la, que explica quin és el millor moment des que vesteix de grana: “Jo em quedo amb el gol de la darrera jornada de la temporada passada contra l’UCAM, que va assegurar la salvació. Després de tant de sofriment, va ser un gran moment d’alliberament.”

La xifra
38
partits
de lliga ha disputat Manu Barreiro amb al Nàstic, 28 dels quals com a titular.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)