Territorial

Mármol es planteja marxar per la fuga de jugadors

1a catalana. El tècnic de la Jonquera està molest amb la reducció pressupostària del club. Revert –a més de Pujades i Nieto– ja ha deixat l’equip i Mamau i el pitxitxi Álvaro també tenen ofertes per sortir

A la Jonquera corren temps convulsos, i és que en les últimes setmanes el club s’ha vist obligat a reduir el pressupost de la plantilla per intentar quadrar el pressupost. Aquesta mesura ha afectat, com és lògic, l’equip dirigit per Joan Mármol, que, en vista de la fuga de futbolistes, s’està plantejant deixar l’entitat.

Fins ara ja han marxat el golejador Javi Revert, que estava cridat a ser un dels pilars de l’equip, i també Oriol Pujades (ha tornat al seu club de procedència, l’Olot, que l’ha cedit al filial, el Sant Jaume de Llierca) i Marc Nieto, que no gaudien de la participació desitjada. A més la Jonquera, vuitè classificat del grup 1 de primera catalana, també podria perdre més jugadors properament, com és el cas de Mamau (té una oferta del Palamós) i el pitxitxi Álvaro Fernández, que té propostes d’equips de tercera divisió. Si finalment es confirma la marxa d’aquests dos futbolistes Mármol podria deixar la banqueta en no estar d’acord amb la situació. L’exentrenador del Palamós va arribar al club després d’una mala experiència en el Gavà, que va baixar a tercera a causa dels problemes econòmics.

Cal recordar que al novembre també va deixar la Jonquera el director esportiu, David Zurita.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)