Barça B

Competència d’alta volada

Barça B. Els blaugrana aconsegueixen la cessió del migcampista Christian Rivera (Eibar), amb experiència a primera divisió (24 partits)

Arrencat directament de la primera divisió, a la qual estava traient el cap amb molta assiduïtat, Christian Rivera reforçarà el mig del camp del filial del Barça. El jugador asturià arriba cedit fins a final de temporada, procedent de l’Eibar, amb l’objectiu d’apujar el nivell a la posició de pivot on hi ha Oriol Busquets. El de Sant Feliu de Guíxols tenia una presència gairebé assegurada a la demarcació per la falta d’un competidor amb cara i ulls.

La secretaria tècnica, comandada per José Mari Bakero, ha posat els ulls en aquest jugador que està cremant etapes molt ràpidament: en tres anys va passar de jugar amb el juvenil de l’Oviedo, en la divisió d’honor juvenil, a disputar disset partits a primera divisió amb l’Eibar. El conjunt basc va aconseguir els drets del jugador lliurement, ja que, igual que va fer amb Jordi Calavera, el va fitxar quan acabava contracte. Aquesta temporada, Rivera ha tingut minuts de qualitat a primera divisió –fins i tot va jugar al Camp Nou (13 minuts) en el partit contra el seu equip que va acabar 6-1–, però tot i assolir tres titularitats, en les darreres jornades ha deixat de comptar per a José Luis Mendilibar.

No serà l’únic fitxatge que farà el filial blaugrana en aquest mercat d’hivern, ja que Nahuel (Betis) i Hongla (Granada) estan a punt d’arribar. La saturació de fitxes, però, està complicant les imminents incorporacions de l’extrem i del central. Els blaugrana volen buscar una sortida als jugadors amb qui no compten.

Christian Rivera Hernández
Gijón 09-07-1997 (20 anys)
Pivot Alçada: 1,91 m Pes: 80 kg
TRAJECTÒRIA
14/15
Oviedo (2a B) 1 p.
15/16
Oviedo (2a A) 12 p. i 1 g.
16/17
Eibar (1a) 17 p.
17/18
Eibar (1a) 7 p.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)