3a divisió FEF

Futbol

Copa Catalunya

Carmona: “Potser és més fàcil escombrar cap al gran”

Copa Catalunya. L’Horta mostra la seva indignació per la resolució del comitè de competició, que el deixa fora de la final. “Allò va ser un error arbitral”, exclama el màxim mandatari

Embolica que fa fort. L’Horta torna a estar immers en una nova polèmica, en aquest cas com a equip perjudicat: la resolució del comitè de competició que elimina el conjunt barceloní de la final de la copa Catalunya ha caigut com una galleda d’aigua freda: “No ens ho esperàvem”, explica el president hortenc Paco Carmona.

“Tot parteix del fet que el col·legiat va posar a l’acta que els jugadors expulsats estaven fora del terreny de joc i van tornar a entrar, i això és fals, perquè no en van arribar a sortir. Si l’àrbitre treu targeta vermella, fins que els jugadors no surten del camp no s’hauria de reprendre el partit”, afegeix el màxim mandatari de l’Horta, que ahir ja va enviar les seves al·legacions al comitè d’apel·lació. Al conjunt barceloní la sensació és d’haver patit una injustícia després de guanyar-se al terreny de joc el bitllet per a la final contra el Cornellà: “Potser és més fàcil escombrar cap al gran. Què ha fet de menys l’Horta respecte al Llagostera per jugar la final? Allò va ser un error arbitral i cadascú hauria d’assumir la seva responsabilitat. Quan un jugador o un entrenador s’equivoca bé que els sancionen... els àrbitres són humans i també es poden equivocar.”

“Jo no dic que hi hagi cap persecució contra l’Horta, però veient les actuacions que estem patint últimament un ho pot arribar a pensar”, diu Carmona, que no troba “normal” totes les coses que li estan passant darrerament al seu club. Tot i això, no creu que hi pugui haver cap relació entre aquesta resolució i el cas Horta-Sants, però en cas que n’hi hagués, hauria d’anar al seu favor: “En el cas del Sants no hi va haver mala fe i finalment els van acabar donant la raó. En el nostre cas sí que hi va haver mala fe?”, conclou Carmona, que avisa que el club anirà fins on faci falta: “Si cal anirem a la justícia ordinària.”

LES FRASES

L’àrbitre va posar a l’acta que els jugadors expulsats estaven fora del terreny de joc i van entrar. I això és completament fals

EL SEGÜENT PAS

Ara l’Horta haurà d’anar al comitè d’apel·lació, però ja ha anunciat que arribarà fins on faci falta
No dic que hi hagi cap persecució contra l’Horta, però veient el que estem patint últimament...
Paco Carmona
PRESIDENT DE L’HORTA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)