Girona

Marlos Moreno, cap al Brasil

Se’n va. El colombià cedit pel Manchester City, que ocupava plaça d’extracomunitari i no tenia minuts, provarà sort al Flamengo

Amb Boulaya a prova en el Metz, un altre dels jugadors que tenia tots els números per fer les maletes en el mercat d’hivern és Marlos Moreno. El colombià, que dissabte a Mestalla va jugar el seu segon partit de lliga amb el Girona, no ho tornarà a fer. El paper tan residual que tenia a Montilivi l’han motivat a canviar d’aires, i el club tampoc hi ha posat traves, entre altres coses perquè ocupa plaça d’extracomunitari. Marlos Moreno té molt avançada la incorporació al Flamengo brasiler, pendent només de detalls per confirmar-se del tot.

Marlos va arribar a Montilivi l’estiu passat com a cedit pel Manchester City, després d’un pas discret pel Deportivo. El colombià tenia el handicap que la posició en què se sol desenvolupar millor, l’extrem, és inexistent en l’esquema de Pablo Machín. I el tècnic, fins dissabte passat a Mestalla, només el va utilitzar en el partit contra el Barça, en què va revolucionar l’equip. Després d’acumular 31 minuts en les 18 primeres jornades, l’extrem ha tingut clar que necessitava una sortida, i l’ha trobat en el Flamengo. L’acord és tan imminent que el jugador podria arribar avui mateix al Brasil per sotmetre’s a la revisió mèdica abans de l’anunci del fitxatge, en forma de cessió per part del City.

“Confio que Kayode es quedarà”

La demora de Larry Kayode causa preocupació i malestar a Montilivi. El davanter nigerià se’n va anar al seu país aprofitant el parèntesi de Nadal, i encara no ha tornat a Girona perquè ha de resoldre uns problemes burocràtics que s’han anat allargant. Preguntat per si confiava veure’l aviat i quedar-se’l a Montilivi fins al juny, Machín va dir: “Que vingui algun dia, per descomptat que hi confio. I que es quedi, com a entrenador confio que es quedarà. Però des de les vacances més aquest període d’absència que no hem parlat amb ell. Quan arribi, parlarem i ens explicarà les seves intencions.” El nigerià, cedit pel Manchester City, solia ser una alternativa per refrescar l’atac, tot i que sovint en la recta final dels partits. “Larry té profunditat, velocitat, i potser no ha pogut demostrar tot el potencial que se li suposava.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)