Barça B

Solucions immediates

Barça B. El Valladolid prepara un canvi d’estil –molt més defensiu– avui al Miniestadi per incomodar el filial blaugrana, que ha patit més contra equips que es tanquen al darrere

Lluny queda aquell partit obert que es va trobar el Barça B a Zorrilla en què va poder fer dos gols de seguida que li van assegurar els punts i defugir els dubtes que generava l’equip en la pretemporada. Una volta després, en el xoc que inaugura la segona del campionat, el conjunt blaugrana està intentant desxifrar com resoldre el trencaclosques que li posen els rivals cada setmana i que li han aturat l’alegria i la fluïdesa de la qual gaudia a principis de temporada i que el fan estar en descens. El Valladolid és el segon equip que més gols rep en la lliga però arriba al Miniestadi amb la lliçó apresa i no s’exposarà tant.

“A partir d’ara defensarem espais petits i atacarem espais grans”, va dir Luis César en la prèvia d’aquest partit. “Arriscarem menys. Ens ajuntarem més perquè els rivals se sentin incòmodes”, explicava el migcampista Anuar. Sembla clar, doncs, que el Valladolid deixarà de ser l’equip atrevit que s’ha proclamat com a màxim golejador del campionat però que no ha pogut ingressar en zones de promoció d’ascens a causa de les dianes que ha rebut. I amb equips defensius, el Barça té problemes. “A partir de l’inici de temporada, els rivals han vingut més a esperar-se i a donar-nos la possessió. I d’altra banda ens han endevinat on som més dèbils: en l’estratègia, en el joc directe i en el contraatac”, reconeix Gerard López, que, d’altra banda, veu el camí: “Nosaltres mantindrem l’aposta per la possessió però hem de reforçar les àrees, que és on som més dèbils ara mateix”, admet.

Sense Aleñá

Aleñá ha tingut un pes important en el joc de l’equip però està sancionat i avui no podrà jugar. Qui sí que ho farà és Jose Arnaiz, que tot i jugar amb el primer equip i ser habitual en els seus entrenaments ahir va tornar amb els seus companys.

LA PRÈVIA

Nosaltres mantindrem l’aposta per la possessió, però hem de reforçar les àrees, que és on som més dèbils ara mateix
Gerard López
entrenador del Barça b
Vaig escollir una manera arriscada de jugar i ho he pagat car. Així que soc el culpable que l’equip tingui 29 punts, tot i que queda camí
Luis César
entrenador del valladolid

Gerard celebra la competència en el pivot

Encara no se sap si les gestions federatives seran prou ràpides perquè Christian Rivera –jugador cedit procedent de l’Eibar– pugui jugar en el partit d’avui però, almenys, Gerard López es va mostrar satisfet amb la incorporació del pivot defensiu. “Després de la lesió de Sarsanedas, teníem la necessitat de signar un jugador que pogués competir en el lloc amb Busquets i Fali”, afirmava el tècnic, que destacava l’experiència a primera divisió del nou jugador blaugrana: “Ens aportarà el plus que dona una trajectòria de 25 partits a primera divisió.” Gerard, a més, va reconèixer que en els propers dies s’esperen moviments tant d’entrada com de sortida tot i que va defugir d’especificar qualsevol nom.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)