Reus

Una dosi d’autoestima

Reus. Garai admet que no són en el millor moment, però valora el mèrit de mantenir-se fora de la zona baixa i afirma que la segona volta, que comença avui contra el Lugo, serà millor

El Reus va tancar la primera volta amb una mica més de la meitat del camí cap a la permanència recorregut (26 punts) però sense el salt de nivell respecte de la temporada passada que el club esperava. Avui, contra el Lugo (a les 8), en el segon partit seguit a casa després de l’empat de la setmana passada contra l’Alcorcón, comença la segona volta, que, tal com espera el seu tècnic, Aritz López Garai, serà millor.

“No passem pel nostre millor moment, però toca continuar treballant. Som els mateixos i els estats de forma van i venen”, afirma López Garai, que valora positivament el fet que el seu equip es mantingui a distància de les places de descens, una zona que l’equip roig-i-negre no ha trepitjat en la temporada i mitja que ha estat a segona divisió A: “És una dada espectacular. Crec que moltes vegades no es valora prou.”

El Reus té dos obstacles principals per al partit d’avui. Per una banda, la falta de gol, un problema crònic que López Garai espera que se solucioni amb l’aportació de tots els futbolistes, no només dels davanters. Caldrà veure si avui torna a situar dos davanters sobre el camp o torna la fórmula del punta i els dos extrems. Per l’altra banda, el Reus continua amb diversos lesionats. A més de Querol, Miramón i Ricardo, aquesta setmana Migue s’ha afegit a la infermeria, de la qual han sortit el porter Roberto i Fran Carbia.

Si el Reus no és en el millor moment del curs, el Lugo és en el pitjor. Tres derrotes seguides l’han fet sortir de la zona de fase d’ascens després de ser un dels equips revelació durant la primera part del campionat. Les baixes –té set lesionats– tampoc ajuden un equip que visita el camp del Reus amb ganes de reivindicar-se.

LA PRÈVIA

No passem pel nostre millor moment, però toca continuar treballant. Som els mateixos i els estats de forma van i venen
Aritz López Garai
entrenador del reus
Som dos equips semblants, còmodes generant ocasions amb la pilota. El Reus té jugadors dinàmics i hem treballat per desactivar-lo
Francisco Rodríguez
entrenador del lugo

Torna Fran Carbia, que podria ser titular

Fran Carbia va ser un dels jugadors destacats de la temporada passada (37 partits i 7 gols), però aquesta temporada ha jugat poc per culpa de les lesions. Aritz López Garai va assegurar ahir que l’extrem tarragoní ja està a punt per tornar a l’equip i no va descartar que surti de bon començament en un equip que necessita alternatives en atac per millorar les xifres ofensives. “És un jugador vital per a nosaltres. Per desgràcia no hem pogut disposar d’ell bona part de la temporada i ara espero que torni el Fran que tots esperem”, va explicar ahir el tècnic. Fran Carbia només ha pogut participar en 8 dels 21 partits de la primera volta –encara no ha marcat cap gol– i no juga des del 22 d’octubre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)