2a divisió FEF

Pablo salva un punt

Llagostera. Un gol de l’atacant a les acaballes del partit permet als gironins empatar contra el Cornellà en un altre partit travat al municipal. El tècnic Òscar Álvarez va acabar expulsat

llagostera 1 cornellà 1

LLAGOSTERA:Marcos, Chica, Esteban, Pol Gómez (Maymí, 53’), Fuster, Carbó, Pitu (Pablo Sánchez, 71’), Leo, Chele, Gavilán i Gabarre.CORNELLÀ:Craviotto, Pere, Edgar, Maureta, Valentín, Sergio Gómez, Pep Caballé, Borja, Néstor (Pep Caballé, 84’), Fito (Pujol, 74’) i Sascha.GOLS:0-1 (11’) Sascha. 1-1 (82’) Pablo Sánchez.ÀRBITRE:Herrero Arenas.T.G.:als locals Gavilán, Marcos i Carbó; i als visitants Sascha, Pere i Sergio Gómez.T.V.:Al tècnic local Òscar Álvarez (82’) i al jugador visitant Edgar (82’).PÚBLIC:uns 150 espectadors al municipal de Llagostera.

Al Llagostera li està costant Déu i ajuda guanyar a casa aquesta temporada –només dues victòries i deu punts en onze partits al municipal– i ahir els d’Òscar Álvarez van tornar a quedar-se sense el triomf davant la seva afició en la visita del Cornellà. I encara sort, perquè els barcelonins es van avançar amb un gol matiner de Sascha (11’) que els llagosterencs només van poder igualar en el tram final, quan va aparèixer Pablo Sánchez (82’) per marcar el definitiu 1-1. Primer gol de l’atacant aquest curs amb el Llagostera.

El partit va començar intens i amb els dos equips buscant la porteria rival des de bon principi. Fito va fer intervenir Marcos només de començar, abans que Sascha avancés els visitants després d’un xut afortunat que va rebotar-li abans d’entrar a dins (11’). El Llagostera començava el partit de pega, però tot i així va intentar aixecar-se tot buscant l’empat. La intensitat dels locals, però, no es traduïa en ocasions clares, mentre que el Cornellà estava molt ben ordenat damunt del terreny de joc i tampoc renunciava a l’atac. El Llagostera tant ho intentava amb joc directe com també combinant, però sempre li faltava encert en l’última passada o bé en la rematada final.

Gavilán i Chele ho van provar amb dues rematades que van sortir desviades, abans que el Cornellà disposés d’una gran ocasió amb un xut dins l’àrea d’Edgar que va sortir fregant el travesser. El Cornellà no s’aturava i ara era Borja el que tenia a tocar el 0-2 amb una forta rematada des de fora l’àrea, com també després Fito de falta directa, en un tram de partit de domini total dels de Jordi Roger. I així es va arribar al descans, amb un mínim avantatge dels barcelonins que obligava el Llagostera a millorar en la segona part per treure’n alguna cosa de profit.

Encara bo

En la represa el Llagostera va sortir a totes i ben aviat va posar en tensió el rival amb un potent xut de Javi Chica que es va estavellar al pal. Llavors Fito, del Cornellà, va fer estirar Marcos en una rematada amb la cama esquerra, però era el Llagostera l’equip que disposava de més possessió. Tot i així, el visitant Pere va tornar a inquietar pel Cornellà amb un xut que va sortir molt a prop del pal, en un espai de temps en què ja es començava a notar una mica el casament en els dos equips. Els minuts anaven passant i el Llagostera, tot i ser superior, no aconseguia millorar, era estèril en atac i no es trobava còmode amb la pilota als peus. Fins que va aparèixer Pablo Sánchez. L’atacant, que havia entrat de refresc en la segona meitat, va marcar el gol de l’empat amb un xut creuat des de dins l’àrea (82’), una diana que va donar moral als llagosterencs per afrontar el tram final de partit amb la il·lusió de buscar la remuntada. Entremig l’àrbitre va expulsar el tècnic del Llagostera Òscar Álvarez i el jugador del Cornellà Edgar. L’empenta final dels gironins, però, no va tenir premi i fins i tot el Cornellà va tenir a tocar l’1-2 amb una falta de Borja que es va estavellar al pal. Al final els punts es van repartir i ara el Llagostera haurà d’intentar tornar a sumar de tres en tres la pròxima jornada al camp de l’Ebre.

LA PRIMERA PART

Sascha va marcar el 0-1 gràcies a un xut afortunat (11’) i al Llagostera li va faltar fluïdesa en atac

EL SEGON ACTE

Pablo, que havia entrat de refresc, no va perdonar dins l’àrea (82’), i va marcar el seu primer gol del curs

ELS VESTIDORS

No entenc per què m’han expulsat; estava celebrant el gol amb la banqueta
Òscar Álvarez
entrenador del llagostera
Veient com ha anat el partit l’empat és bo. La primera part ha estat igualada i en la segona hem estat millor que no pas el Cornellà

Lucas Viale no es recupera de les molèsties

El Llagostera tenia ahir les baixes segures de Guichón (sancionat) i Colorado –en el tram final de la recuperació de la seva llarga lesió al turmell–, que al final van ser tres per l’absència de Lucas Viale. El defensa arrossega molèsties al bessó i el cos tècnic va preferir no forçar el jugador, i va confiar novament en Pol Gómez i Esteban com a parella de centrals. L’única novetat en l’onze del Llagostera respecte al de la setmana passada va ser Leo Ramírez, que ja ha deixat enrere el primer cicle de targetes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)