2a divisió FEF

futbol

2a divisió b

El Llagostera no es dona per vençut

Un derbi vibrant. Els llagosterencs remunten el gol inicial de l’Olot i s’enduen un duel gironí d’alta tensió. Amb el triomf el Llagostera escala fins a la plaça de promoció de descens, a un punt dels olotins, que ara són quinzens

llagostera 2 olot 1

LLAGOSTERA:Marcos, Chica, Viale (Chele, 44’), Esteban, Fuster, Carbó, Pitu (Arimany, 63’), Maynau, Pablo Sánchez, Colorado (Pol Gómez, 77’) i Gabarre.OLOT:Ginard, Barnils, Jose, Carles Mas, Guzmán, Bigas (Xumetra, 85’), Roger, Hèctor Simón, Marc Mas, Uri Santos (Micaló, 72’) i Toril (Cosme, 63’).GOLS:0-1 (32’) Bigas. 1-1 (66’) Pablo Sánchez. 2-1 (83’) Maynau.ÀRBITRE:Escriche Guzmán.T.G.:als locals Fuster i Esteban; i als visitants Toril, Ginard, Jose i C. Mas.T.V.:Cap.PÚBLIC:Uns 400 espectadors al municipal de Llagostera.

Gran derbi el que es va viure ahir al municipal llagosterenc entre el Llagostera i l’Olot (2-1), un duel gironí ple d’emoció que es van acabar enduent els locals després de remuntar el gol inicial de Bigas (32’) amb dues dianes de Pablo Sánchez (66’) i Maynau (83’). El partit no va estar exempt de polèmica, ja que mentre el Llagostera va reclamar un penal sobre Colorado en la primera part l’Olot es va queixar d’un fora de joc de Gabarre previ al definitiu 2-1 i també va reclamar la segona targeta groga de Fuster. Amb el triomf el conjunt dirigit per Òscar Álvarez escala fins a la plaça de promoció de descens amb 32 punts, i queda a només un punt dels garrotxins, que ara són quinzens.

Tal com era de preveure, el partit va començar intens i amb els dos equips molt concentrats. La possessió de la pilota estava repartida, com també les imprecisions en la passada, les contínues interrupcions i les poques ocasions de gol. Imperava la pilotada llarga i el poc futbol. Colorado i Uri Santos, de l’Olot, ho intentaven tímidament des de la llarga distància, tot i que els dos porters continuaven sense tenir excessiva feina sota pals. Tampoc Marc Mas va estar encertat al contraatac, però l’Olot cada vegada arribava més a l’àrea rival i al final va obtenir el premi del gol. Va ser en una jugada llarga per la banda dreta en la qual Uri Santos va fer una bona centrada a Marc Mas que, de cap, va fer lluir-se Marcos, però el porter no va poder evitar el gol en el refús rematat per Bigas i que va tocar en un defensor abans d’entrar (32’).

Tot i la patacada el Llagostera va reaccionar aviat, primer amb un xut de Colorado que es va estavellar al pal, després amb una rematada de Maynau que se’n va anar alta i finalment amb un xut des de dins l’àrea de Gabarre que va aturar Ginard. I així es va arribar al descans, amb un 0-1 que donava un lleuger avantatge a l’Olot i que obligava els locals a reaccionar. Lucas Viale, lesionat, va ser substituït per Chele, mentre que Chica va ser reconvertit a la posició de central.

Remuntada

La segona part va començar amb una ocasió claríssima de Gabarre, que va perdonar tot sol davant del porter –el punta ja acumula dotze partits sense veure porteria–. Exigit pel resultat en contra, el Llagostera va continuar empenyent amb força –Colorado i Carbó ho van tornar a intentar amb l’esquerra–, mentre que l’Olot es dedicava a defensar amb solvència, ben ordenat. Però poc després de l’hora de joc el Llagostera va empatar en la sortida d’un córner. Colorado va centrar, un defensa de l’Olot va pentinar la pilota cap enrere i Pablo Sánchez no va perdonar amb la cama dreta (66’).

Amb l’empat els llagosterencs van agafar confiança, mentre que l’Olot també va intentar fer un pas endavant en veure’s superat pels blaugrana, que guanyaven presència aèria amb Arimany al camp. El partit entrava a l’últim quart d’hora, i ara era Gabarre el que inquietava Ginard amb una rematada dins l’àrea, instants abans que Colorado també es lesionés i que Marcos fes una gran parada a xut de Cosme. Llavors va ser Guzmán qui fa estar a punt de fer l’1-2 amb una rematada llunyana que va sortir fregant al travesser, en uns últims minuts frenètics. I quan semblava que el partit acabaria amb taules el Llagostera va marcar el 2-1, obra de Maynau, que va perforar la porteria amb la cama esquerra després d’aprofitar el refús de Ginard a un xut de Gabarre, que havia iniciat la jugada en fora de joc (83’). Abans del final Marcos va tornar a salvar els seus aturant un xut de Marc Mas. El Llagostera va aconseguir una victòria vital per agafar aire, mentre que l’Olot va deixar escapar una bona oportunitat de distanciar-se una mica més del descens.

HO CAPGIREN

Pablo va empatar en la sortida d’un córner (66’) i Maynau va fer el 2-1 en el minut 83

LA PRIMERA PART

Bigas va avançar l’Olot (32’) i el Llagostera no va tenir encert ni sort (pal de Colorado)

POLÈMICA

El Llagostera va reclamar un penal sobre Colorado i l’Olot, fora de joc previ al 2-1