2a divisió FEF

Tan lluny i tan a prop

La realitat. Durant una bona estona de partit, l’Olot va estar a set punts del descens directe. La remuntada del Llagostera en la segona part el va acabar deixant a només dos punts

L’Olot va tocar el cel a Llagostera durant molts minuts però va acabar amb els peus enfangats pel que fa a la classificació. El cel, perquè amb el gol de Bigas en el minut 32, els garrotxins sumaven momentàniament tres punts d’or que els deixaven amb un marge de set punts respecte al descens directe, precisament marcat pel seu rival. Amb els peus enfangats i ràbia continguda perquè una bona segona part del Llagostera, ple de coratge i orgull, va certificar la remuntada dels blaugrana (2-1) i va deixar els llagosterencs en la plaça de promoció de permanència i estirant els olotins, de nou a l’abisme, a dos punts del descens directe.

Amb l’ensopegada en el duel gironí contra el Llagostera, l’equip dirigit per Raúl Garrido confirma una petita encallada a domicili. Si bé els de la Garrotxa van aconseguir, coincidint amb l’inici de la segona volta, dues victòries consecutives a fora –contra el Sabadell (1-2) i el Deportivo Aragó (0-2)–, en la sèrie posterior l’Olot ha sumat només un punt de nou de possibles jugant lluny del municipal –derrotes contra la Peña Deportiva (1-0) i a Llagostera (2-1) i un empat contra l’Atlètic Saguntí (1-1).

Contratemps majúscul

Per al pròxim partit a casa contra l’Alcoià (diumenge a les 16.30 h), el tècnic de l’Olot tindrà la baixa del porter titular, Xavi Ginard, que va veure la cinquena targeta groga del curs i serà sancionat amb un partit de suspensió. El porter balear és clau per mantenir amb possibilitats els olotins en la lluita per la permanència i Sacrest o Bastida hauran d’agafar el relleu sota els pals.

ENCALLATS A FORA

L’Olot ha sumat només un punt dels últims nou possibles jugant lluny del municipal

BAIXA IMPORTANT

En el partit contra l’Alcoià a casa el porter titular, Xavi Ginard, no hi serà per sanció