2a divisió FEF

L’alegria torna al municipal

Revifen. El Llagostera va tornar a guanyar a casa després de cinc partits sense fer-ho amb una victòria contra l’Olot que el manté amb vida en la lluita per la permanència

El Llagostera va sumar diumenge passat una victòria vital per a les seves aspiracions de permanència en superar l’Olot en un duel gironí carregat d’emoció (2-1). Amb el triomf els llagosterencs van agafar aire en la taula –van escalar fins a la plaça de promoció de descens– i van evitar que els olotins, rivals directes en la lluita per la salvació, s’escapessin en la classificació.

A més, el conjunt dirigit per Òscar Álvarez va trencar el malefici que acumula davant de la seva afició, i és que els blaugrana van tornar a guanyar al municipal després de cinc partits sense fer-ho.

En total, el Llagostera ha sumat 15 punts en els 15 partits que ha jugat a casa aquesta temporada (3 victòries, 6 empats i 6 derrotes), una estadística que el situa com el tercer pitjor equip com a local del grup 3 –empatat amb l’Atlètic Balears i només millor que el Deportivo Aragó (7) i l’Alcoià (13)–. Va ser tot just la segona remuntada del Llagostera aquest curs, després de la que va aconseguir en la jornada 9 contra l’Elx, també al municipal llagosterenc (2-1).

Pablo iguala el pitxitxi

Pel que fa al partit en si, el Llagostera va recórrer a l’orgull per remuntar el gol inicial de Bigas amb dues dianes de Pablo Sánchez i Joan Maynau, aquesta última a només set minuts del final. Amb el de diumenge Pablo ja acumula quatre gols, cosa que el converteix en el pitxitxi del seu equip, empatat amb Toni Gabarre –el davanter passa una mala ratxa de cara a gol, amb dotze partits seguits sense marcar– i Leo Ramírez. Pel que fa a Maynau, va marcar el seu segon gol amb el Llagostera a segona B només dues jornades després d’estrenar-se contra el Lleida (2-3).

HI TORNEN

2a
remuntada completa
del Llagostera aquest curs. La primera va ser contra l’Elx (2-1) en la jornada 9.
Llagostera-Alcoià 0-1
Llagostera-Ebre 1-2
Llagostera-Formentera 0-1
Llagostera-València B 2-2
Llagostera-Elx 2-1
Llagostera-Sabadell 0-2
Llagostera-Dep. Aragó 2-2
Llagostera-P. Deportiva 0-0
Llagostera-Atl. Saguntí 1-0
Llagostera-Hèrcules 0-1
Llagostera-Cornellà 1-1
Llagostera-Vila-real B 2-2
Llagostera-Mallorca 0-0
Llagostera-Lleida 2-3
Llagostera-Olot 2-1 15 punts (3 victòries, 6 empats i 6 derrotes); és el tercer pitjor equip com a local.

Pendents de les lesions de Colorado i Lucas Viale

Tot i la necessària victòria contra l’Olot, el Llagostera no es pot despistar gens ni mica si vol continuar viu en la cursa per evitar el descens. Quan falten nou jornades per acabar el campionat, els llagosterencs encara han de jugar contra molts dels equips de la part baixa de la taula, començant pel Sabadell (13è amb 36 punts, 4 més que els gironins) aquest diumenge que ve a la Nova Creu Alta (12 h). Per a aquest partit el Llagostera tindrà la baixa segura de Raúl Fuster, que complirà cicle de targetes, i amb tota probabilitat de Lucas Viale i Álex Colorado, que van ser substituïts contra l’Olot per diferents molèsties físiques i estan pendents de proves per determinar l’abast exacte de les lesions. En contrapartida, el Llagostera recuperarà Leo Ramírez i Pau Bosch, que estaven sancionats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)