Girona

Pòquer des del darrere

El més inspirat. Juanpe, tercer màxim golejador del Girona, és el primer defensa de tota la primera divisió que arriba als quatre gols

La productivitat del Girona a pilota aturada, amb Àlex Granell com a assortidor principal de pilotes, està tenint en Juanpe Ramírez el millor rematador. El canari, un dels futbolistes del Girona que debutava aquesta temporada a primera divisió, no només s’ha fet un lloc fix a l’eix d’una defensa cada cop més sòlida i fiable, sinó que ha contribuït de manera notable en l’aspecte ofensiu. De fet, amb el gol que va marcar divendres contra el Deportivo, Juanpe s’ha quedat sol com a tercer màxim golejador de l’equip, després de deixar enrere Michael Olunga, l’autor d’un hat-trick contra Las Palmas. Amb quatre dianes, Juanpe només té al davant la parella d’or, Stuani (15) i Portu (11). Tant o més significatiu és que Juanpe s’ha convertit en el primer defensa de tota la primera divisió que ha marcat quatre gols en la lliga.

Juanpe, que es va estrenar a primera amb un gol a última hora que va donar un punt a Balaídos (3-3), va fer el 2-0 del partit que el Girona va acabar perdent contra l’Alavés (2-3) i va tancar la golejada contra el Leganés (3-0). Amb el 2-0 contra el Deportivo, va deixar enrere sis defenses més de primera que acumulaven tres gols. Del Girona, només un altre central, Pedro Alcalá, ha vist porteria. També va marcar David Timor, migcampista que el dia que va fer el gol contra l’Espanyol jugava al darrere.

Com a segona B

Juanpe ha doblat els dos gols que va fer el curs de l’ascens a primera amb el Girona. També ha superat el seu sostre a segona A, de tres gols, al Racing. Amb les quatre dianes, iguala les que va aconseguir el curs 2013/14 a Santander, a segona B.

XIFRES SUPERADES

3
gols
com a màxim havia fet Juanpe a 2a A (Racing, 2014/15). A 2a B, en va marcar 4 (Racing, 2013/14).
AMB 4 GOLS
JUANPE
Girona
AMB 3 GOLS
Elustondo
Real Sociedad
Lenglet
Sevilla
Zou Feddal
Betis
Llorente
Real Sociedad
Nacho
Real Madrid
Ramis
Eibar
AMB 2 GOLS
Arbilla
Eibar
Schärr
Deportivo
Jordi Alba
Barça
Marcelo
Real Madrid
Piqué
Barça
Sergio Ramos
Real Madrid

“És una de les revelacions de primera”, diu Samu San José, excompany a Las Palmas i el Racing

X.M.

L’exdefensa del Llagostera Samu San José, ara al Formentera, coneix bé Juanpe Ramírez, ja que hi va compartir vestidor a Las Palmas i a Santander. “El primer cop va ser a Las Palmas, quan el van pujar del filial. Recordo que fins i tot vaig assistir a la inauguració de la seva penya al seu poble”, explica Samu. “Vam veure un noi molt honest quant al treball, humil i amb ganes d’aprendre, que és un bon punt de partida per convertir-se en futbolista professional.” Juanpe va jugar deu partits el curs 2010/11. “Va ser una temporada complicada. Ell era jove, però se li veia potencial. Sempre m’ha sorprès que Las Palmas no el retingués.” Al cap de quatre anys, es van retrobar a Santander, on Juanpe ja havia jugat la temporada anterior a segona B. “Allà encara hi va haver més problemes, amb molta inestabilitat institucional. Però Juanpe va fer una temporada brillant. Em vaig trobar un futbolista més madur. I com a persona, és el company que tothom vol tenir al seu equip.” Samu ha vist el creixement de Juanpe des de la distància. “A Girona, s’hi ha trobat molt bé. Sempre és més fàcil créixer entre alegries, i ell ha encaixat a la perfecció en un equip molt sòlid. Ha explotat la faceta golejadora, i tampoc em sorprèn. Ja es pot parlar de Juanpe com una de les revelacions de la temporada a primera.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)