2a divisió FEF

futbol

2a divisió b

Esteve denuncia Manzano per l’agressió

2a divisió B. El director esportiu del Lleida prendrà mesures contra el del Cornellà i el conjunt verd explica que les ofenses van ser encreuades

La discussió que es va originar al túnel de vestidors després del partit entre el Cornellà i el Lleida (1-0) portarà encara més cua. El director esportiu del Lleida, Jordi Esteve, denunciarà als Mossos d’Esquadra el director esportiu del Cornellà, Andrés Manzano, amb un informe de lesions, segons va informar ahir Catalunya Ràdio. Tot plegat per l’agressió que va recollir l’àrbitre en l’acta del partit, en què va indicar que Manzano havia clavat una plantofada “amb la mà oberta a la part superior del cap” de Jordi Esteve.

El Lleida també denunciarà el conjunt verd com a responsable de la conducta de Manzano, com a treballador seu.

El Cornellà, en canvi, es va limitar a emetre un comunicat en què va deixar entreveure que “els improperis, les ofenses i els actes físics” van ser encreuats, entre els membres de les dues entitats. “La rivalitat entre els dos equips no ha de ser obstacle per mantenir una conducta institucional exemplar i responsable, respectant els valors de l’esport [...]”, assenyalava l’entitat en el comunicat, en què lamentava tots els fets ocorreguts després del partit i afirmava que treballarà perquè no tornin a succeir.

El Lleida també va lamentar que cap membre del Cornellà es posés en contacte durant el dia d’ahir amb l’entitat.

Un duel de màxima tensió

Tot i que els precedents entre el Cornellà i el Lleida són recents, la rivalitat que s’ha generat entre els dos equips ha estat elèctrica. Els partits entre els dos equips en les darreres temporades han provocat que diumenge passat també saltessin espurnes. “Han fet una celebració digna de play-off, però estem en la jornada 29 i no en la 38, que és quan se celebren”, va dir l’entrenador Gerard Albadalejo. “Ha estat l’Andrés Manzano que ha pegat a una persona del Lleida per l’esquena. Després que et peguin un calbot, és normal que hi hagi crits”, va explicar sobre la discussió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)