Nàstic

futbol

Nàstic

Reaparició oportuna

Nàstic. Omar Perdomo va ser titular a Granada per primer cop des que es va lesionar fa cinc mesos, i va marcar el gol de la setena victòria a fora

Omar Perdomo havia ofert detalls esperançadors en els primers partits de lliga, però a l’octubre, a Còrdova, es va trencar el peroné de la cama esquerra. S’iniciava un procés de recuperació estimat en tres o quatre mesos i que es va completar a finals de gener. Després de participar en quatre partits sortint en la segona meitat, l’extrem va tornar a ser titular dissabte a Granada, i va ser clau perquè l’equip allargués la ratxa de victòries com a visitant amb el setè triomf a fora, ja que va ser l’autor del gol dels tarragonins (0-1).

“Estic content, perquè tenia ganes de dedicar un gol a la meva dona i al meu fill acabat de néixer i perquè els tres punts ens feien molta falta”, va dir Omar després del partit a Los Cármenes. El canari, que ja va marcar en la cinquena jornada contra l’Albacete al Nou Estadi (3-1), es mostrava satisfet amb la seva actuació en un partit en què els dos extrems –a l’altra banda hi havia Tete– van tenir protagonisme: “Sabíem que seria un partit molt exigent. Hi hem anat entrant de mica en mica i hem pogut ajudar ofensivament l’equip.”

Per a Omar, la victòria va servir al Nàstic per continuar creixent com a equip, ja que considera que amb el canvi recent de tècnic i les incorporacions d’hivern hi ha marge de progressió. Gairebé sempre que acaba un partit a camp contrari –el Nàstic és el millor visitant de segona A– les sensacions de l’equip són positives, però tothom té clar que és al Nou Estadi –cinc partits sense guanyar– on s’han de confirmar. “Ens falta guanyar a casa, ho necessitem”, afirma Perdomo. La pròxima oportunitat és diumenge a la tarda en la visita del Còrdova, que està en zona de descens amb vuit punts menys que els grana, però que enllaça tres victòries.

LES FRASES

Estic content pel gol, sobretot perquè els tres punts ens feien molta falta, i més pel fet de ser en un terreny de joc tan complicat

UNA LESIÓ GREU

Omar Perdomo es va trencar el peroné de la cama esquerra a mitjan octubre
La victòria ens va anar bé per continuar creixent com a equip. Ara toca a casa
Omar Perdomo
extrem del nàstic
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)