2a divisió FEF

Només mitja recompensa

2a B. El Llagostera s’avança només de començar, encaixa l’empat en el 83’ i li anul·len un gol olímpic molt protestat

peña dep. 1 llagostera 1

PEÑA DEPORTIVA:Imanol, Cendrós (Polanco, 58’), Gallardo, Navarro, Pomar, De Val (Rosa, 67’), Andrés (Fraile, 85’), Salinas, Gorriz, Bernal i Selfa.LLAGOSTERA:Marcos, Chica, Lucas Viale, Esteban, Fuster, Pau Bosch, Carbó, Maynau (Guichón, 68’), Eizmendi, Pablo Sánchez (Pol Gómez, 80’) i Gabarre (Arimany, 87’).GOLS:0-1 (3’) Eizmendi. 1-1 (83’) Salinas.ÀRBITRE:Rives Leal.T.G.:als locals Pau Cendrós i Gorriz; i als visitants Lucas Viale, Pau Bosch.T.V.:Cap.

Empat amb sensació agredolça del Llagostera al camp d’un rival directe en la lluita per la salvació com és el Peña Deportiva (1-1). Agredolça perquè els llagosterencs, tot i avançar-se només de començar amb un gol d’Eizmendi (3’), van veure com els locals van empatar a set minuts del final, abans que l’àrbitre anul·lés als gironins un gol olímpic molt protestat. Amb l’empat el Llagostera, que va tornar a tenir Marcos com a salvador –el porter va fer grans aturades–, torna a la zona de descens directe en acabar la jornada.

El Llagostera va començar el partit de la millor manera possible, i és que tot just en el minut 3 Eizmendi va avançar els visitants amb una rematada de cap aprofitant una gran centrada de Pablo Sánchez i la indecisió del porter en la sortida. Arran del gol els gironins van guanyar confiança i van seguir intensos, amb les línies molt juntes i molt ben ordenats en defensa. El Peña Deportiva va intentar fer un pas endavant avançant línies, però mai trobava la regularitat en la passada ni disposava d’ocasions clares. Tampoc el Llagostera, que tot i així semblava tenir el partit controlat. El partit no donava treva, amb constants pilotades llargues que obligaven centrals i davanters a estar actius en tot moment, sense que pràcticament existís el mig del camp. El duel era d’anada i tornada, amb els dos equips imprecisos i sense voler córrer excessius riscos, conscients de la importància de l’enfrontament.

Obligats pel resultat en contra, els locals van intensificar els seus atacs, mentre que el Llagostera tampoc renunciava a l’apartat ofensiu i ho intentava per dalt i també per baix demostrant un bon criteri amb la pilota als peus. Llavors va aparèixer, com sempre, Marcos, que va demostrar les seves qualitats primer aturant un xut llunyà de Bernal i més tard una rematada a boca de canó de Cendrós. El Peña empenyia de valent, però el Llagostera va aconseguir arribar al descans amb avantatge.

En la represa el partit va continuar amb la mateixa tònica, amb els dos equips ben col·locats i amb la pilota que anava d’un costat a l’altre del camp en qüestió de segons. D’ocasions no n’hi havia gaires. La primera de la segona part la va tenir el local Salinas, però la seva rematada va anar alta, fregant el travesser. El Peña també va estar a punt de marcar poc després en la sortida d’un córner, en un tram de partit de clar domini balear. Poc després el Llagostera va poder sentenciar en una doble ocasió que va acabar rebutjada, però va ser el Peña l’equip que va marcar, a només set minuts del final, mitjançant un bon gol de Salinas des de la frontal. Llavors al Llagostera li van anul·lar –sembla que el linier– el gol de córner olímpic abans que Marcos tornés a salvar els seus amb una gran aturada en els últims minuts. La lluita continua.

EL PORTER, CLAU

El Llagostera, que torna a la zona de descens directe, va tornar a tenir un Marcos salvador

El gol anul·lat el vull veure, no sé què han vist; el que està clar és que lluitarem fins al final
Òscar Álvarez
entrenador DEL LLAGOSTERA

1r gol d’Eizmendi

L’extrem, fitxat en el mercat d’hivern per reforçar l’atac, va estrenar ahir el seu caseller de gols amb els blaugrana marcant el 0-1 al camp del Peña Deportiva, de cap. Eizmendi, que va jugar l’onzè partit amb els gironins –novè com a titular–, havia estat a punt de marcar en altres enfrontaments, però sense rematar la feina. Dels altres fitxatges hivernals, Pau Bosch continua sent una peça fixa per a Òscar Álvarez, mentre que Sergi Arimany juga amb comptagotes.