Girona

Els dos ulls en tres camps

L’Europa League. Els rivals directes del Girona per jugar competicions europees juguen avui a Balaídos (Celta-Barça), l’estadi de la Ceràmica (Vila-real-Leganés) i Riazor (Deportivo-Sevilla)

El Girona afrontarà el partit de dijous a Vitòria sabent el que han fet els tres rivals directes que estan immersos en la lluita per una o dues places de l’Europa League. Tots tres –el Vila-real, el Sevilla i el Celta– obriran la jornada entre setmana i el Girona estarà molt pendent del que passi a Balaídos (Celta-Barça), a l’estadi de la Ceràmica (Vila-real-Leganés) i a Riazor (Deportivo-Sevilla). El millor escenari –derrotes dels tres rivals directes– permetria als gironins tenir la possibilitat d’acostar-se a un punt del Vila-real, igualar a punts amb el Sevilla i escapar-se de quatre punts del Celta en el cas que els de Machín s’emportessin dijous el triomf de Mendizorrotza. Obviament, l’altra cara de la moneda seria gairebé acomiadar-se de jugar a Europa el curs vinent, perquè si el Vila-real, el Sevilla i el Celta guanyessin, els groguets s’escaparan de set punts; els andalusos, de sis, i els gallecs avançarien de dos punts els gironins, que aleshores visitarien el camp de l’Alavés amb la necessitat de guanyar per continuar connectats a Europa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)