Territorial

El Lloret dóna la sorpresa en l'estrena a Manresa

1a catalana. Roger Mora va aprofitar un error del porter per fer el gol del triomf

MANRESA0 LLORET1

MANRESA: Roman, Moha, Soriano (Javi López, 68'), Blanch, Bernat Benito, Maturana (Verdaguer, 79'), Dario, Sergi Soler, Dani Muela (Javi Rebollo, 57'), Riki i Roger Peña (Corbi, 68'). LLORET: Tuscà, Puntí, Aniol (Juanpi, 81'), Josep, Raul Calvo, Riky, Bader, Roger Mora (Romero, 71'), Adri, (Narcís, 64'), Xavi Aparicio i Portavella (Edu Poderoso, 81'). GOLS: 0-1 (51') Roger Mora. ÀRBITRE:
Jacas Puig. T.G.: al local Riki; i als visitants Aniol, Bader i Adri. COMENTARI. El Lloret tenia un debut difícil en un dels grans escenaris de la categoria, però va aconseguir endur-se els tres punts en un partit molt igualat que es va decantar en la segona meitat per una errada individual de Roman, que va fer un mal rebuig amb el peu i va deixar el gol pràcticament fet a Roger Mora, que amb el cap va endreçar la pilota a la xarxa (51'). A banda del gol, cap dels dos equips va tenir ocasions clares de gol a causa de l'equilibri que hi va haver al centre del camp. I després del gol, el Manresa va buscar l'empat a la desesperada, però no va tenir encert.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)