Territorial

Victòria històrica per començar

1a catalana. El Llagostera B debuta en la categoria amb un bon partit i un gran triomf contra el Tona

El Llagostera B va tenir un debut inoblidable a primera catalana obtenint una victòria històrica contra
el Tona (2-0) en un partit molt intens que es va resoldre en la segona part amb els gols de Peke, de penal, i de Carlos Martínez. El Llagostera ja va arrencar amb força, però no va aconseguir tenir continuïtat en el joc perquè el partit va ser molt travat. Tot i dominar, als llagosterencs els va costar generar ocasions i no van trobar el camí del gol abans del descans. Després de la represa, els de Pep Triadú van posar una marxa més i gràcies a un penal per mans es van poder avançar. Peke va ser l'encarregat de transformar la pena màxima, i va donar tranquil·litat als blaugrana, que només van patir en jugades d'estratègia. En el minut 85, en un contraatac quan el Tona estava bolcat, Carlos Martínez va sentenciar amb el 2-0 definitiu.

LLAGOSTERA B2 TONA0

LLAGOSTERA B: Pol Busquets, Zamorano (Ferrer, 46'), Maynau, Gelmà (Sanku, 83'), Pol Gómez, Carlos Martínez (Martínez, 87'), Pol Mitjà, Peke, Soufiane (Espuña, 46'), Maymi (Barco, 72') i Pol Tarrenchs. TONA: Fran, Aitor, Fuentes (Muntada, 60'), Vestit, Tuneu (Margenet, 67'), Eloi, Mendoza (Salarich, 67'), Pol, Baruc, Juvanteny (Roca, 60') i Pla. GOLS: 1-0 (58') Peke, de penal. 2-0 (85') Carlos Martínez. ÀRBITRE: Acevedo Dudley. T.G.: als locals Maymi, Peke, Gelmà, Pol Mitjà i Sanku; i als visitants Vestit, Tuneu, Baruc, Pol i Aitor. T.V.: directa al visitant Fuentes (80', a la banqueta).