Territorial

No hi ha millor inici possible

Divisió d'honor juvenil. Els d'Àlex Marsal s'estrenen en la lliga amb victòria, oferint bones sensacions i deixant la porteria a zero

El Girona no va fallar en l'estrena. Contra el Santo Domingo, un dels equips acabats d'ascendir i que no va mostrar gaires armes en atac, els d'Àlex Marsal van sumar els tres punts, van oferir una bona imatge i van acabar amb la porteria a zero. L'únic que va tacar el seu matx va ser la falta d'encert de cara a porteria, que va evitar veure un resultat més contundent i va mantenir el resultat obert fins al final. Des de l'inici el Girona va aconseguir el control del partit, però van ser els visitants els primers a crear perill, amb una rematada de cap de Ferrer que va sortir desviada. Va ser la primera i única arribada clara dels visitants en la primera part. Poc després de l'ensurt, en el minut 11, Puig va tenir l'ocasió més clara dels gironins després d'una jugada individual que va acabar amb una gran vaselina, però que el defensa Nacho va arribar a treure sota pals. El domini del Girona va anar creixent fins al descans, però li va costar acabar les jugades i no va poder obrir la llauna. En la represa, els d'Àlex Marsal van posar una marxa més i ja en el primer minut Caballero va rematar al pal una centrada d'Ignasi. Puig, Caballero de nou i Èric Torres, amb un gran xut que es va estavellar a la creueta, van seguir posant setge a la porteria dels aragonesos, però va ser Crespo, quan feia mig minut que era al camp, qui va fer el primer. Blay va servir ràpid una falta al centre del camp i Crespo es va anticipar al defensa, es va desfer del porter Rafa amb un control orientat, i va fer l'1-0 a porteria buida. El gol no va canviar el guió, però el Girona no va saber ampliar l'avantatge i l'aragonès Victor va posar l'ai al cor als gironins en el 84' pentinant al pal una falta a tres quarts de camp. En l'afegit, però, i amb els visitants bolcats en la pressió, Eloi va aprofitar una passada llarga de Pol Blay per superar Rafa en l'un contra un i sentenciar el partit amb el 2-0 final.

GIRONA2 STO. DOMINGO0

GIRONA: Román, Guillem, Caste, Roger, Viader, Pol Blay, Èric Torres (Soler, 78'), Caballero, Ignasi (Crespo, 67'), Puig (Rodrigo, 58') i Mejía (Eloi, 90'). SANTO DOMINGO: Rafa, Parra (Aguer, 81'), Nacho, Victor, Carlos (López, 84'), Israel, Alaren (Dani, 72'), Urquizo, Moha, Ago (Edi, 55') i Ferrer. GOLS: 1-0 (67') Crespo. 2-0 (93') Eloi. ÀRBITRE: Brull Acerete. T.G.: als locals Guillem i Caballero; i al visitant Ferrer.