2a divisió A

Futbol

Copa

El penúltim esglaó

Copa. El Lleida, el Llagostera i el Cornellà buscaran avui el bitllet per a la tercera eliminatòria, la darrera abans no entrin en joc els equips que juguen la Champions i l'Europa League

Avui hi torna a haver copa per als equips catalans de segona B. El Lleida, el Llagostera i el Cornellà buscaran un lloc en la tercera eliminatòria, que és l'última abans no entrin en escena els conjunts que disputen la Champions o l'Europa League. La fita de tots tres, doncs, és molt clara: continuar endavant i mirar d'emular temporades de bon record. I és que no fa gaire el Betis va visitar el Camp d'Esports, el València es va desplaçar al municipal de Llagostera i el Cornellà va rebre el Real Madrid. Amb aquest record a la retina, competir avui serà més senzill. I és que, tret del Lleida, que per les obres al seu estadi no va jugar el cap de setmana, els altres equips hauran de fer front a la fatiga acumulada d'una pretemporada i un inici de lliga. Així, els onzes que presentin Oriol Alsina a Santander i Jordi Roger a Cornellà tindran uns quants retocs respecte als del cap de setmana passat. Per a Gustavo Siviero, en canvi, aquest problema no existeix. El tècnic del Lleida, això sí, ha d'acoblar un equip refet i sense rodatge. De fet, per fer grup i preparar bé l'eliminatòria d'avui contra el Caudal de Mieres, un conjunt recent ascendit a segona B, va marxar dilluns cap al País Basc, on ahir va fer entrenament a Bilbao abans de marxar cap Astúries. L'objectiu del partit d'aquesta tarda, més enllà de classificar-se, és començar a generar automatismes pensant en el retorn de l'equip a la competició de la lliga, en què tocarà visitar el camp del Prat.

Un dia per fer rotacions

Després d'aconseguir la primera victòria en la lliga contra el Saguntí, el Llagostera té una cita d'allò més exigent en la copa. Els d'Oriol Alsina, que van quedar exempts de jugar la primera eliminatòria, es desplacen a El Sardinero. Pel que fa a l'equip titular, s'espera que el tècnic aposti per un bloc farcit de jugadors menys habituals en la lliga, a més d'algun futbolista del filial. En aquest sentit, el Llagostera s'ha endut a Santander els joves Cano, Eloi Zamorano, Marc Ferrer i Soufiane, i també un dels últims fitxatges, Pol Calvet.

Menys fons d'armari té l'entrenador del Cornellà, Jordi Roger, que rep la visita de l'Extremadura. Tot i això, el tècnic verd té jugadors suficients per incloure rotacions, i l'onze d'avui tindrà força canvis respecte al que va empatar diumenge contra l'Atlètic Balears.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)