Reus

Satisfacció en la desfeta

Reus. El tècnic roig-i-negre està contentíssim amb la resposta dels futbolistes que va alinear a Son Moix en la copa i, tot i l'eliminació en la pròrroga, en valora la capacitat competitiva

El Reus va encaixar dimecres la primera derrota de la temporada. Ho va fer en una plaça d'allò més complicada, Son Moix, i en la pròrroga, després de 90 minuts sense gols contra un pes pesant com el Mallorca. El resultat, doncs, va ser negatiu (1-0), però les sensacions que va deixar el partit entre la parròquia roig-i-negra no van ser negatives. De fet, amb un onze amb molts canvis respecte al de la lliga, el conjunt que entrena Natxo González va tenir bons minuts de joc, va saber mantenir la consistència defensiva i, només la manca de definició va impedir la classificació.

Les conclusions amb les quals el tècnic del Reus va tornar de Palma, doncs, són d'allò més positives. “Estar a l'altura com vam estar em fa ser molt feliç, ja que vam competir bé i vam fer un bon treball amb jugadors que acaben d'arribar”, va dir González després del partit a Son Moix, en què va valorar sobretot l'actitud de l'equip: “Després de rebre el gol, i estant esgotats, vam tenir la capacitat de fer arribar la pilota a dalt i generar ocasions per empatar.” L'entrenador roig-i-negre, amb tot, va tornar cap a Reus més content que un gínjol: “Una cosa és el resultat i l'altra és la forma de fer les coses. I la forma de fer les coses és el que farà que dormi tranquil i molt a gust.” Ara, doncs, és moment de girar full i centrar-se exclusivament en la lliga. L'inici ha estat prometedor –5 punts de 9– i els del Baix Camp reben demà la visita del Numància (18 h), que també ha perdut en una pròrroga de la copa i té les urgències de qui encara no ha guanyat cap partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)