Territorial

Encara cal millorar

1a catalana. El Farners empata a casa en un partit gris en què els dos gols van arribar de córner. Cap dels dos equips va merèixer més

FARNERS1 FP HERMES1

FARNERS: Blanquera, Adrià Salas, Yaya, Pitu Riart, Criado (Fajardo, 30'), Muniesa, Toni Rossell, Riki Solà (Restrudis, 72'), Joel Salas (Nierga, 46'), Negre (Sureda, 86') i Gerard Muñoz (Sanding, 90'). FP HERMES: Yanca, Franco, Cifu, Berito, Gibi, Garrido (Marcelo, 72'), Arnau (Pozzo, 91'), Manu, Tomás, Negro (Dani, 86') i Guaje (Jony, 72'). GOLS: 1-0 (45') Yaya. 1-1 (70') Garrido. ÀRBITRE: Martínez Baena. T.G.: al visitant Tomás. PÚBLIC: Uns 150 espectadors. COMENTARI: Contra un ascendit com l'Hermes, els de Nacho Castro van tenir més ocasions, però no van superar per joc el seu rival. La primera part va tenir poca història, tot i que es va animar en el tram final quan Gerard Muñoz va buscar el gol amb un gran xut que Yanca va desviar a córner. En el servei de cantonada Yaya, tot sol, va fer el gol selvatà (45'). En la represa els dos equips van començar amb força. Una vegada més Yanca va evitar el gol en un gran xut de Gerard Muñoz i quan semblava que els visitants abaixaven el ritme, Garrido va aconseguir l'empat en una errada de marcatge dels locals en un córner (70'). En el tram final, Sanding va tenir el triomf als peus amb un xut des de l'àrea petita, però la rematada se'n va anar als núvols.
j.g.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)