2a divisió A

futbol

copa

Una altra perspectiva

Nàstic. La victòria en la copa, la primera de la temporada, i la recuperació dels internacionals i d'algun lesionat permeten als grana veure amb més optimisme la visita al camp de l'Alcorcón

El Nàstic necessita millorar les sensacions per augmentar la confiança en l'inici de la temporada, en què, si bé és cert que encara no ha perdut, també ho és que en la lliga només ha empatat i que el joc no recorda, de moment, el de la temporada passada. És veritat, però, que ha patit moltes baixes, la majoria de les quals estaran a punt per a la visita d'avui al camp de l'Alcorcón. La recuperació de futbolistes i la victòria de dimecres passat en la copa, la primera de la temporada, fan que el Nàstic vegi el partit d'aquesta tarda des d'una altra perspectiva, amb més optimisme.

Si en l'empat de l'última jornada contra el Llevant el Nàstic tenia onze baixes, avui, en principi, en tindrà cinc. Encara no recupera els lesionats de més llarga durada, Manolo Reina i Manolo Martínez, i manté tocats Jean Luc i Lobato, als quals s'afegeix José Carlos, que va acabar el partit de cop amb molèsties al genoll. Cap dels tres va entrar en la convocatòria d'ahir. En canvi, Uche, Àlex López i Emana han superat els problemes físics que arrossegaven. A més, els quatre jugadors que han tingut compromisos internacionals, Madinda, Djetei, Kakabadze i Dimitriovski, que ja va jugar dimecres en la copa, ja estan totalment a disposició de Vicente Moreno. El tècnic valencià podrà reeditar el doble pivot habitual del tram final de la temporada passada, amb Madinda i Tejera. El barceloní, que es va perdre els dos últims partits de lliga per lesió, ja va reaparèixer una estona contra el Numància en la copa. Moreno també sortirà, en principi, amb la defensa amb què va acabar la temporada passada, amb Valentín i Mossa als laterals i Molina i Suzuki a l'eix. En atac, hi ha més alternatives i dubtes.

Com el Nàstic, l'Alcorcón encara no ha guanyat en la lliga –té dos punts– i dimecres va augmentar la confiança en derrotar el Getafe en la copa. Els dos equips, per tant, arriben reforçats al partit en què buscaran desencallar-se en la lliga. Vicente Moreno avisa que l'Alcorcón, malgrat els canvis, és un conjunt competitiu amb bones individualitats, com ara Aguza, Óscar Plano i el golejador David Rodríguez, mentre que el tècnic groc, Cosmin Contra, considera que el Nàstic juga molt bé a futbol i està molt ben plantat al camp.

LES FRASES

L'Alcorcón és rocós i té jugadors que marquen diferències. El seu camp sempre resulta incòmode
Vicente Moreno
entrenador del nàstic
El Nàstic juga molt bé a futbol i està ben estructurat sobre el camp. Haurem de sortir intensos
Cosmin Contra
entrenador de l'alcorcón

El Nàstic no ha perdut mai a Santo Domingo

Tot i que el terreny de joc no és petit i la gespa sol estar molt bé, la sensació és, tal com corrobora Vicente Moreno, que el camp de l'Alcorcón és de dimensions reduïdes. Al tècnic de l'equip grana sempre li ha semblat un estadi incòmode per jugar. Malgrat això, l'equip grana encara no hi ha perdut. Hi ha jugat tres vegades, totes a segona A i els últims anys: 1-1 la temporada passada, en la segona volta; 0-1 la campanya 2011/12 i
1-1 la 2009/10.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)