1a femenina

La primera victòria, per la mínima i a casa

2a div. femenina. L'Estartit supera el Pallejà gràcies a un gol de Mimi

L'Estartit es va refer de la derrota al camp del Collerense estrenant-se amb una victòria per la mínima com a local contra el Pallejà tot i acabar el partit amb deu per l'expulsió de la portera Marta. Els tres punts permetran a les empordaneses viure amb més tranquil·litat l'aturada de lliga que hi haurà la setmana que ve. Les de Robert Cornfield van llaurar la seva victòria en una primera part que va estar molt igualada, però en què les locals van estar més encertades en els moments puntuals. Mimi, just abans del descans (42'), va obrir el marcador i va donar ales a l'equip. Després de la represa, amb el resultat a favor, l'Estartit va interpretar millor el partit i va dominar amb claredat. Amb molt sacrifici físic, les locals van aconseguir no concedir ocasions al Pallejà, i van disposar d'alguna ocasió per ampliar l'avantatge, tot i que no ho van aconseguir.

L'ESTARTIT1 PALLEJÀ0

L'ESTARTIT: Marta, Rocío, Saray, Gemma, Carla, Clara, Alba, Lara (Blanca, 56'), Mimi (Júlia, 66'), Puxi i Puntu. PALLEJÀ: Elena, Weber (Cristina, 75'), Margot, Olga, Marina, Andri, Carla, Mire, Karla (Xiqui, 65'), Marta (Mateos, 65') i Elba (Ruth, 75'). GOLS: 1-0 (42') Mimi. ÀRBITRE: García Rosel. T.G.: a les locals Puntu i Saray. T.V.: a la local Marta.