Nàstic

Tranquil·litat i bons aliments

Nàstic. La plantilla grana, amb l'aval de la bona primera part que va fer diumenge passat a Santo Domingo, manté el missatge de calma tot i no haver guanyat encara cap partit en la lliga

En punt mort. Com qui s'oblida de posar una marxa, el Nàstic ha començat la temporada sense arrencar. El conjunt que entrena Vicente Moreno va encadenar tres empats en les primeres tres jornades i, en la quarta, va perdre a Alcorcón. I, és clar, venint d'on es ve –un ascens a primera frustrat–, hi ha certa decepció entre la parròquia tarragonina. Hi ha hagut molts canvis en el bloc aquest estiu i els primers resultats poden generar certs dubtes, però des de la plantilla el missatge és molt clar: calma, que això acaba de començar i hi ha un gran marge de millora.

A Santo Domingo el resultat va empitjorar respecte als tres primers partits, i l'equip també va acabar a remolc del rival, però es va fer un salt endavant quant a la qualitat del joc. En el primer temps, el bloc de Vicente Moreno va dominar i va exhibir una proposta futbolística notable. Malauradament, amb l'Alcorcón a ratlla, els grana no van ser capaços de perforar la porteria i ho van acabar pagant. Aquells 45 minuts, però, han de ser el germen de bons resultats en el futur. Així ho considera almenys el migcampista Miguel Ángel Cordero. “A Alcorcón vam acabar fotuts, perquè vam fer una bona primera part en què hauríem hagut d'aprofitar més la superioritat”, diu l'andalús, que hi afegeix: “Vam fer un dels nostres millors partits. El camí a seguir és aquest.”

Amb el cap a Sòria

“Dissabte tenim un altre partit i hem de millorar el que vam fer a Alcorcón.” La plantilla del Nàstic no oblida el que va passar a Santo Domingo però ja ha girat full. Cordero explica que Vicente Moreno està centrat a polir tot el que va fallar diumenge passat. “Hi ha coses a millorar, però per això hi ha el mister, per mirar de treballar aquests detalls”, afirma el mig, que hi afegeix: “En la línia que seguim, aniran sortint coses positives a poc a poc.” El Nàstic, de fet, ja va eliminar el Numància en la copa, i ara mirarà de repetir èxit, si bé el rival arribarà amb les mateixes necessitats; té un bagatge idèntic: tres punts –una derrota i tres empats.

LES FRASES

La derrota a Alcorcón ens va fotre, però l'equip va deixar bones sensacions, vam fer un dels nostres millors partits

LA XIFRA

Hi ha coses a millorar, però per això treballem. En aquesta línia, les coses rutllaran
Miguel Ángel Cordero
Mig del nàstic
0
vegades
el Nàstic ha aconseguit posar-se al davant en el marcador en les quatre jornades. Sempre ha anat a remolc.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)