Reus

Vitor es corda les botes

Reus. L'equip roig-i-negre encara no ha pogut comptar amb el portuguès, el seu futbolista de més qualitat, perquè té molèsties al genoll dret, però el seu esperat debut es produirà ben aviat

El Reus està protagonitzant un bon inici de temporada, sense cap derrota en els quatre partits de lliga disputats, i això que no ha pogut comptar encara amb el seu futbolista de més qualitat, el portuguès Vitor Silva, que arrossega unes molèsties al genoll dret que està a punt de superar. De fet, aquests dies ja s'entrena amb força normalitat amb la resta de companys i el seu debut és a prop. Podria estar a punt ja per jugar en el proper partit dels roig-i-negres, dissabte a la tarda al municipal reusenc contra el Cadis, tot i que la idea és no forçar el retorn.

El mitjapunta portuguès va ser un dels jugadors importants del Reus les dues últimes temporades a segona B, clau en l'ascens del curs passat. Va disputar un total de 60 partits de lliga, amb sis gols, i va ser el canalitzador de la major part del joc ofensiu de l'equip de Natxo González, amb tècnica i visió. Amb 32 anys i experiència en la primera divisió portuguesa, a més d'un parell de partits de lliga de campions amb el Paços de Ferreira, molta gent considerava que la tercera categoria del futbol espanyol li quedava petita. A Reus hi ha ganes de veure Vitor Silva a segona A, també per dotar de més recursos un equip que, sense ell, també funciona.

El tècnic, Natxo González, està content que fins ara el Reus no hagi trobat a faltar en excés Vitor, amb futbolistes com ara Ramon Folch i Miramón fent feines de creació, i assegura que el jugador portuguès tornarà a l'equip quan se senti còmode del tot. “A veure si som capaços d'acabar de treure-li la molèstia perquè pugui viure tranquil. Si Vitor viu tranquil, sabem el futbol que ens dóna”, va afirmar el tècnic basc abans de l'últim partit del seu equip, l'empat de dissabte passat contra el Numància (1-1). El Reus buscarà trencar amb una victòria la ratxa de quatre partits sense perdre del Cadis, en el segon partit a casa, caldrà veure si amb la presència de Vitor Silva, ja sigui on l'onze inicial o des de la banqueta.

DOS ANYS BONS

El mitjapunta portuguès va disputar 60 partits a segona B amb el Reus

JUGADOR CLAU

“Si Vitor viu tranquil, sabem el futbol que ens dóna”, afirma Natxo González

Haro tampoc ha debutat encara

A més de Vitor, un altre futbolista important la temporada passada, David Haro, encara no ha pogut debutar. Autor de deu gols el curs passat, inclosos dos de clau en l'eliminatòria d'ascens contra el Racing de Santander, el davanter de l'Ametlla del Vallès arrossega uns problemes al maluc des del maig i per això encara no ha pogut estrenar-se a segona A, categoria en la qual no ha jugat mai. De moment no hi ha data per al seu retorn. L'altre jugador del Reus actualment lesionat és Chrisantus, al qual encara li falten tres o quatre setmanes per superar l'esquinç al genoll esquerre que es va fer contra el Mirandés.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)