Reus

L'alegria que falta

Reus. L'equip roig-i-negre té demà l'oportunitat, en el segon partit consecutiu com a local, d'aconseguir el primer triomf al seu estadi, on, segons Fran Carbia, haurien merescut més sort

Després de quatre jornades de lliga, el Reus encara no ha perdut en el debut a segona A. També és cert, però, que l'equip roig-i-negre ha encadenat tres empats i que al seu estadi encara no ha aconseguit cap victòria. Demà a la tarda, contra el Cadis, en el segon partit consecutiu a casa, el Reus té l'oportunitat de donar a la seva afició l'alegria que li falta. Fins ara, l'equip de Natxo González ha mostrat una bona imatge en els dos partits com a local, contra el Mirandés i el Numància, però en cap va poder passar de l'empat (1-1). “De moment tots tenim la sensació que a casa hauríem merescut alguna cosa més, tant per joc com per oportunitats”, va afirmar després de l'entrenament d'ahir al matí Fran Carbia.

El davanter tarragoní està satisfet amb la manera com l'equip roig-i-negre s'està adaptant a la nova categoria tot i tenir uns quants jugadors, com ell mateix, que hi debuten. Carbia, titular els tres últims partits i autor d'un gol, el del partit contra el Mirandés, té molt bones sensacions en l'arrencada de la campanya: “Em sento molt còmode, millor i més ràpid que la temporada passada.”

El partit de demà contra el Cadis serà especial per a Fran Carbia, ja que bona part de la seva família és d'aquesta província andalusa. El jugador del Reus preveu un partit complicat contra un altre dels equips que, com el Reus, va aconseguir l'ascens la temporada passada. Els grocs afrontaran el partit amb la moral alta després de la primera victòria en la lliga, la setmana passada contra el Getafe (3-0).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)