Territorial

Els favorits no fallen

Div. d'honor juvenil. El Barça, l'Espanyol i la Damm han iniciat la lliga amb dues victòries

Dues victòries en dos partits; així de bé han començat la divisió d'honor els tres grans equips juvenils catalans: el Barça, l'Espanyol i la Damm. I és que els tres conjunts ocupen les tres primeres posicions de la taula amb sis punts. Després de dues temporades molt per sota del nivell esperat –quart classificat els dos últims cursos–, el Barça afronta aquest any sense excuses i amb ganes de deixar enrere dues temporades desastroses. Amb la confiança renovada en els jugadors i tècnics de la casa que l'any passat van quedar en blanc tant al Juvenil A com al B –només quatre incorporacions externes–, el Barça confia que l'equip torni al lloc que li correspon. “Enguany tots estem una mica més preparats, començant per l'entrenador”, diu el tècnic, Gabri. L'inici, amb dos triomfs, ha despertat bones sensacions.

En una situació ben diferent afrontaven aquest inici de curs l'Espanyol i la Damm després de dos anys plens d'èxits. Però amb l'ascens de Gallego al filial i la marxa de Cristóbal al Dépor B, tots dos conjunts estrenen aquesta temporada entrenador. I en aquest context no sempre és fàcil començar amb bon peu. L'Espanyol de Xavi Morón, però, ha aconseguit dos triomfs i mantenir la porteria a zero, i les sensacions són tan bones com les dels dos últims cursos. Això sí, el tècnic blanc-i-blau ja va deixar clar que l'Espanyol no és el màxim favorit. I la Damm, si fa o no fa el mateix: els de Roger Garcia han sumat també els sis punts en aquests dos primers partits. “Pel que fa a resultats, l'inici de lliga és perfecte, i a sobre s'estan donant les coses que estem treballant”, diu el mister cerveser, que no està preocupat per la recuperació del Barça: “Hi ha molts equips per sobre nostre, cadascun té els seus propis objectius.”

Sigui com sigui, i tot i que l'important no és com comença, el Barça, l'Espanyol i la Damm ja marquen el ritme en la màxima divisió del futbol formatiu.

LES FRASES

Enguany tots estem una mica més preparats, començant per l'entrenador
Gabri Garcia
entrenador del barça
L'inici és perfecte pel que fa a resultats, i a sobre s'estan donant les coses que estem treballant
Roger Garcia
entrenador de la damm
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)