Territorial

El Girona B es manté invicte

1a catalana. Els de Javi García empaten al camp de l'Avià en un matx amb alternatives en què els dos equips podrien haver guanyat

Després de tres jornades el Girona B continua sense conèixer la derrota i ahir va aconseguir rescatar un empat del camp d'un Avià que va fer un gran partit. Els locals van ser els clars dominadors des del xiulet inicial, anul·lant del tot els gironins fins que es van avançar gràcies a un gol de Poveda amb un xut col·locat. El gol va esperonar el Girona B, que va reaccionar i va disposar de més arribades a la porteria de Sergi fins que abans del descans Isma Traoré va aconseguir el gol de l'empat després de quedar-se sol mentre la defensa local reclamava fora de joc. En la segona part els blanc-i-vermells van tornar a arrencar amb força, però van topar amb un Sergi molt inspirat. Les forces, però, es van equilibrar i les ocasions van anar sent cada vegada menys. La més clara va ser per a l'Avià, amb un xut llunyà d'Arnau que va picar al pal.

AVIÀ 1 GIRONA B 1

AVIÀ: Sergi, Toni, Arjona, Correa, Max (Antonio, 73'), Miki (Alberto, 68'), Poveda, Prieto (Torres, 58'), Claret (Alejandro, 89'), André (Arnau, 58') i Pol. GIRONA B: Pol, Genís (Solé, 73'), Raúl, Gallardo (Mario, 54'), Pol Ros, Tino, Pepu Soler, Sergio (Óscar, 73'), Samu Obeng (Guilana, 78'), Karim i Isma Traoré (Nahuel, 68'). GOLS: 1-0 (33') Poveda. 1-1 (43') Isma. ÀRBITRE: Lozano Rico. T.G.: Als locals Pol, Correa i Toni. PÚBLIC: Uns 200 espectadors.