Territorial

El Farners s'endú el primer duel gironí

1a catalana. Els de Nacho Castro superen el Llagostera B amb un gol a les acaballes i aconsegueixen la primera victòria del curs

El Llagostera B i el Farners arribaven al primer duel de la temporada de la demarcació gironina després d'un inici irregular i, després d'un partit amb poques ocasions, va ser Gerard Muñoz qui va decidir a les acaballes a favor del Farners, que aconseguien així la primera victòria de la temporada. Amb la derrota, el filial llagosterenc encadena dues jornades sense sumar. Els dos equips van sortir amb la idea clara que la intensitat era clau per sumar els tres punts i el partit es va convertir, sobretot en la primera part, en una batalla més física que futbolística. De fet, només el local Soufiane amb un xut a la base del pal des de la frontal de l'àrea va ser capaç de generar perill en els primers quaranta-cinc minuts. El xut del davanter va ser la primera i única ocasió clara que va tenir el Llagostera B en tot el partit. En la represa el guió del partit va canviar i es va veure més futbol i menys duresa. El Farners va saltar al camp molt més ben posicionat, va passar a controlar el partit, i va anul·lar del tot el conjunt local, que no va ser capaç d'inquietar Blanquera en cap moment. Els selvatans, en canvi, van arribar amb certa facilitat a l'àrea rival, sobretot per les bandes a través de Riki Solà i Adrià Salas. Tot i les contínues arribades, al Farners li va costar disposar d'ocasions clares de gol i va haver d'esperar fins al tram final per decidir el partit. En una de les enèsimes arribades d'Adrià Salas per banda dreta, la seva centrada va trobar al cap de Gerard Muñoz, que, amb una rematada perfecta, va fer el primer i únic gol del partit. Amb el 0-1 els locals van buscar l'empat sense gaire esma i el Farners va tenir ocasions per sentenciar el partit al contraatac, però el resultat ja no va variar.

LLAGOSTERA B 0 FARNERS 1

LLAGOSTERA B: Castilla, Ferrer, Maymi (Sanku, 89'), Pol Gómez, Alexis (Pol Mitjà, 30'), Soufiane, Uri Vila, Peke, Gelmà, Carlos Martínez (Almendros, 75') i Barco (Martínez, 81'). FARNERS: Blanquera, Adrià Salas, Yaya, Pitu Riart, Muniesa (Restrudis, 73'), Toni Rossell, Riki Solà (Nierga, 61'), Joel Salas (Sureda, 89'), Negre, Fajardo i Gerard Muñoz. GOLS: 0-1 (81') Gerard Muñoz. ÀRBITRE: García Gomez. T.G.: als locals Uri Vila; i als visitants Toni Rossell, Gerard Muñoz, Adrià Salas, Negre i Pitu Riart. T.V.: cap. PÚBLIC: uns 200 espectadors.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)