Reus

La importància de la banqueta

Reus. Els dos últims gols de l'equip roig-i-negre, el que va permetre empatar contra el Numància i el de la victòria contra el Cadis, van ser marcats, respectivament, per Ricardo Vaz i Fran Carbia, que havien sortit en la segona meitat

Al Reus totes li ponen. El bloc funciona, l'equip es mostra sòlid des del principi i, a més, els futbolistes que entren al camp en la segona part també aporten coses positives. Els dos últims gols que ha marcat l'equip roig-i-negre, un en cadascun dels dos partits consecutius que ha jugat al seu estadi, van ser marcats per jugadors que van sortir al terreny de joc des de la banqueta. El cap de setmana passat, el Reus havia perdut intensitat en atac després d'una bona primera meitat. “Al descans he dit als jugadors que, com que estàvem espessos, la banqueta ens havia de donar aire fresc i verticalitat”, va explicar després del partit Natxo González, que en la segona part va fer entrar Fran Carbia i Querol, amb el resultat esperat. Quan feia vint minuts que era al terreny de joc, en el minut 82, Fran Carbia va batre el porter del Cadis i va donar la victòria a l'equip roig-i-negre. “Fran Carbia és el mestre, és el que sempre és allà per solucionar moments complicats”, va afirmar el tècnic del Reus. Set dies abans, contra el Numància, el Reus perdia 0-1 en la segona meitat i l'entrada de Ricardo Vaz al camp va resultar decisiva, ja que va fer l'1-1 en el minut 68, sis després d'entrar. “Aquests jugadors de mig del camp en amunt són els que han de donar un altre aire a l'equip quan el partit està tancat”, sentencia González.