2a divisió A

El Getafe fulmina Esnáider

El primer. Els madrilenys, penúltims després de la derrota contra el Girona (0-2), destitueixen l'entrenador després de només set jornades

El Getafe va anunciar ahir al matí que Juan Eduardo Esnáider deixa de ser l'entrenador del primer equip. Els mals resultats i la imatge donada per l'equip en la derrota al Coliseum Alfonso Pérez contra el Girona (0-2) han estat el detonant que ha fet que l'entitat presidida per Ángel Torres hagi pres la decisió.

Esnáider es converteix, doncs, en el primer tècnic de la categoria que perd el càrrec tot just després de set jornades de lliga, les mateixes que el curs passat va tardar l'Almeria a fer fora Sergi Barjuán com a entrenador –el català va tenir el mateix dubtós honor de ser el primer tècnic acomiadat.

L'exjugador del Madrid, el Saragossa i l'Espanyol, entre altres equips, va ser contractat pel conjunt madrileny l'abril passat. Tot i no complir l'objectiu pel qual va ser contractat –salvar l'equip del descens–, l'argentí va tenir el suport del club, amb el qual va pactar una renovació per a aquesta temporada.

Després de set jornades, Esnáider ha vist com amb un còmput de sis punts i un balanç d'un sol triomf, tres empats i tres derrotes, a més de l'eliminació en la copa a mans de l'Alcorcón (1-0) en la segona eliminatòria, l'han sentenciat.

Impacients amb el mal joc i els resultats, l'entitat, que després del descens de primera la campanya passada enguany aspira a lluitar per les primeres posicions i recuperar la categoria, ja busca un substitut.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)