Girona

“L'equip té molt clar quin és el camí i com millorar”

Pablo Machín Entrenador del Girona

El Girona intentarà encadenar per primera vegada dues victòries en la lliga, després d'un 0-2 al camp del Getafe que va donar molt d'oxigen a l'equip. “No hi ha dubte que haurien estat moltes jornades sense guanyar [n'enllaçaven quatre] i hauríem començat a veure els llocs de descens molt a prop, i això mai és bo. La victòria va ser molt positiva, tot i que la gent s'està entrenant més o menys igual com ho feia”, explicava Pablo Machín. El tècnic, això sí, reconeixia el valor d'haver trencat la mala ratxa: “No t'enganyaré. Tots estem més tranquils amb victòries, però l'equip té molt clar quin és el camí i el procés per continuar millorant, que és el que busquem. Ni per una victòria o cinc de seguides farem volar coloms, ni per cinc jornades sense guanyar pensarem que som molt dolents. La línia de treball és el més important.”

Machín va elogiar el començament de temporada del Reus. “És una sorpresa sempre relativa. Potser no sigui l'equip més cridaner quant a noms, però això no ens ha de fer equivocar ni de bon tros. La realitat és que avui el Reus és millor que el Girona. I la nostra intenció és demostrar que podem ser millors, malgrat que acabarem la jornada per sota d'ells.” El tècnic de Gómara va valorar la inèrcia positiva amb què ha començat el rival i el seu esperit col·lectiu: “Tenen futbolistes amb experiència en la categoria, com Jorge Díaz, Miramón, Máyor i López Garai, però pels números i pel que han fet fins ara, són un autèntic bloc, un equip molt difícil de fer-li gols. Això diu molt de la feina del seu entrenador i que juguen com a equip.” Tot i que la setmana passada el Rayo va frustrar els del Baix Camp amb l'1-1 en el minut 92, els de Natxo González han esgarrapat punts en la recta final dels partits, i Machín ho té en compte: “No es posen nerviosos i, quan el rival embogeix una mica, busquen la seva oportunitat. Sabem que és un rival perillós.”

EL MISSATGE

“Tots estem més tranquils amb victòries, però el més important és la línia de treball”

EL REUS

“És un autèntic bloc, molt difícil de fer-li gols. La realitat és que avui és millor”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)