Girona

“Al Girona li costa trobar equilibri, però ho farà”

Natxo González. Tècnic del Reus

El tècnic del Reus, Natxo González, preveu un partit complicat a Montilivi, on espera un rival motivat per no haver pogut guanyar els dos últims partits com a local i per haver sortit reforçat de l'última jornada a Getafe. “Tindran il·lusió per encadenar dues victòries per primer cop”, afirma el tècnic, que considera que al Coliseum Alfonso Pérez l'equip de Pablo Machín va començar a tenir l'equilibri entre defensa i atac que fins llavors havia trobat a faltar, ja que és un dels dos equips més golejats i un dels dos més golejadors. “Al Girona li està costant trobar equilibri, però ho farà”, afirma González, que assegura que el seu rival d'avui és un equip “molt complet”, amb “alguna particularitat que els surt bé, com els tres centrals”. Per derrotar-lo, la recepta és clara, però complicada: “Es tracta de generar prou en atac per marcar, i mantenir-nos forts al darrere.”

El record del 2006

L'últim precedent entre el Girona i el Reus va ser el 2006, a tercera, en què Natxo González era el tècnic dels roig-i-negres en la seva primera etapa al club: “Recordo que vam quedar primers i no vam pujar, i sí en canvi els altres tres, el Girona el Sabadell i el Gavà, i això que els havíem guanyat al seu camp. Qui podia pensar que ara estaríem on estem.”

ELOGI AL RIVAL

“És un equip molt complet, amb alguna particularitat que els surt bé, com els tres centrals”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)