1a femenina

Futbol

UEFA Women's Champions League

Amb un peu i mig a vuitens

UEFA Women's Champions League. El Barça guanya còmodament a Bielorússia amb gols de Jenni Hermoso i Torrejón i converteix el partit de tornada de la setmana que ve en un tràmit

L'esperaven amb moltes ganes i no podria haver estat millor. El debut del Barça en la Champions League femenina va deixar gairebé sentenciada l'eliminatòria de setzens de final contra el Minsk. Les jugadores blaugrana van ser molt superiors a les bielorusses en tot moment, i el 0-3 final farà que, si no hi ha cap ensurt, el partit de tornada que es jugarà dimecres que ve al Miniestadi sigui un pur tràmit. El Barça va sortir a totes, conscient que per tornar a fer un bon paper a
Europa ha de donar-ho tot des del primer dia. I així va ser. Xavi Llorens va confiar en el bloc de la temporada passada però va introduir tres novetats importants: Roddink, Ouahabi i Andressa Alves, una de les blaugrana més actives en el debut europeu, que va estar a prop de marcar, sobretot en la primera meitat. Les futbolistes de Xavi Llorens van demostrar que són millors que les seves rivals ahir a Minsk i no van trigar a posar-se al davant al marcador. Va ser en el minut 5, quan Jenni Hermoso va culminar una gran jugada per la banda dreta de Marta Torrejón, que va fer una passada de la mort perquè la davantera madrilenya fes el primer de la tarda. Des d'aquell moment, el domini blaugrana va ser aclaparador. El Barça no va deixar cap possibilitat a les jugadores del Minsk, que van veure com les catalanes els passaven per sobre. Un xut d'Alexia Putellas i un altre d'Olga García abans d'arribar a la mitja hora de joc van posar a prova la portera local, Kavalchuk, però no van ser encertades per ampliar l'avantatge en el marcador. Sí que ho va poder fer, en canvi, Marta Torrejón. En el llançament d'un córner, Unzué va pentinar la pilota i la va deixar als peus de la mataronina, que va batre la portera rival. El segon gol blaugrana va deixar molt tocades les jugadores del Minsk, que no van poder fer res més que veure-les venir. De fet, abans del descans, el Barça podria haver marcat algun gol més mitjançant Alves. El perill del Minsk, en canvi, era molt pobre. Només Pilipenko i Beshten a l'inici de la segona meitat van fer treballar Paños, que en conjunt va tenir un partit força tranquil. Les locals van intentar crear més ocasions de gol apropant-se a la porteria blaugrana, fet que va provocar que deixessin espais al darrere que les de Llorens van aprofitar. Latorre hauria pogut empatar en el tram final, però va enviar una pilota al travesser, i va haver de ser Hermoso un altre cop qui va sentenciar el partit i l'eliminatòria. El partit ja moria, la madrilenya va engaltar un xut ben col·locat des de la frontal de l'àrea per batre, de nou, Kavalchuk, i signar el 0-3 definitiu que deixa l'equip de Xavi Llorens amb un peu i mig a l'eliminatòria següent.

MINSK 0 BARÇA 3

MINSK: Kavalchuk, Njolle, Kozyupa, Ebi, Borisenko (Yukubu, 72'), Ayinde, Beshten, Pilipenko (Kharlanova, 92'), Cuben, Slesarchik i Ogbiagbevha. BARÇA: Paños, Torrejón, Ruth, Line Roddink, Ouahabi, Unzué, Melanie, Olga García (Bonmatí, 71'), Andressa Alves (Mariona, 79'), Alexia (Latorre, 66') i Jenni Hermoso. GOLS: 0-1 (5') Jenni Hermoso. 0-2 (32') Torrejón. 0-3 (91') Jenni Hermoso. ÀRBITRE: Florence Guillemin. T.G.: a la local Beshten.
Setzens de final
Kazygurt - Verona
3-1
Medyk Konin - Brescia
4-3
SFK 2000 - Rossiyanka
0-0
Breidablik - Rosengard
0-1
Sturm Graz - Zuric
0-6
Avaldsnes - Ol. Lió
2-5
Apollon - Slavia Praga
1-1
Twente - Sparta Praga
2-0
Athletic - Fortuna Hjorring
2-1
Chelsea - Wolfsburg
0-3
St. Pölten - Brondby
0-2
Hibernian - Bayern Munic
0-6
Minsk - BARÇA
0-3
Lillestrom - PSG
3-1
Eskilstuna - Glasgow
1-0
M. City - Zvezda Perm
2-0
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)