Nàstic

Futbol

Segona divisió A

Vèncer, qüestió urgent

Nàstic. El conjunt grana, delmat per les baixes i llastrat per un inici de lliga desastrós, visita l'exigent estadi de l'Elx amb l'objectiu d'aconseguir la primera victòria i fugir de la cua

Cada partit és un món. Això és el que han de pensar els jugadors del Nàstic en l'exigent visita d'avui al Martínez Valero. Amb un bagatge que més val oblidar i amb l'equip encallat a la cua, els pupils de Vicente Moreno volen extrapolar a camp contrari les actuacions acceptables –però sense resultats– que han protagonitzat darrerament a casa. La fita és molt clara: a curt termini, aconseguir la primera victòria de la temporada i fugir de l'última posició i, a mitjà termini, recuperar la confiança perduda. I és que reactivar l'estat anímic de l'equip és, ara per ara, una de les principals tasques de Vicente Moreno i el seu equip tècnic.

Per si la situació esportiva del Nàstic no fos prou complicada, el tècnic grana tindrà un maldecap per configurar una alineació, ja que entre les lesions i els jugadors que estan competint amb les seves seleccions, s'ha quedat amb poc marge per confeccionar un onze. En tot cas, l'alineació podria ser similar a la de dissabte passat, amb l'entrada de Xavi Molina a l'eix de la defensa i amb Zhaibo acompanyant Tejera al doble pivot. L'aposta per jugar amb dos davanters –Uche i Álex López– té força números de continuar.

Si la infermeria del Nàstic està bastant plena, a Elx la situació és similar, si bé Alberto Toril podrà disposar finalment de dos homes importants per a la cita d'avui: Pablo Hervías i Nino, que tot i fer tasques de recuperació específiques han arribat a temps. L'objectiu amb què el conjunt il·licità rep el Nàstic, d'altra banda, és recuperar la bona línia amb què va començar la temporada. I és que l'Elx encadena dues derrotes i ha vist com la bona imatge inicial ha anat decaient. De fet, els de la franja verda només han sumat 4 punts dels últims 15 en joc. A casa, a més, els d'Alberto Toril han perdut els últims dos partits.

Reactivar l'atac

A banda de sumar els primers tres punts d'una tacada de la temporada, el Nàstic també té avui l'objectiu de fer rutllar un atac amb molts problemes per marcar. I és que el conjunt grana encadena set jornades sense ser capaç de marcar més d'un gol, un registre que empitjora a domicili, on els de Vicente Moreno encadenen tres jornades sense sucar.

L'AVANTMATX

Hem de guanyar partits per sortir d'on ens trobem. A veure si comencem per aquest
Vicente Moreno
ENTRENADOR DEL NÀSTIC
Intentarem jugar al camp rival per arribar a la porteria contrària amb més jugadors
Alberto Toril
ENTRENADOR DE L'ELX

El Nàstic no ha guanyat mai al Martínez Valero

Si el context no fos prou complicat per al Nàstic, al conjunt grana li toca jugar en un camp on mai no ha aconseguit bons resultats. I és que els tarragonins encara no han obtingut ni una sola victòria en les divuit visites que han fet al Martínez Valero. Els números no donen motius per a l'optimisme: catorze derrotes i quatre empats. Això sí, cada temporada és un món, i Vicente Moreno ho sap. El tècnic ho té molt clar. “Els jugadors s'abstrauen i no miren aquestes coses”, va dir el valencià en la prèvia del partit, i va afegir: “Poder trencar aquestes estadístiques serà un al·licient més.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)