Territorial

El Girona es vol estrenar a domicili

Div. d'honor juvenil. Els d'Àlex Marsal visiten la Unificació Bellvitge (12 h)

El Girona juvenil té avui un nou compromís, al camp de l'Unificació Bellvitge (12 h). El conjunt dirigit per Àlex Marsal té entre cella i cella estrenar-se a fora, ja que els nou punts que acumulen els gironins en les primeres cinc jornades han estat fruit de tres victòries com a locals a Vilablareix. En contrapartida, el Girona, cinquè classificat, ha estat incapaç de sumar cap punt a fora, amb dues derrotes per la mínima als camps del Cornellà i el Nàstic. La Unificació Bellvitge va assolir en la tercera jornada un meritori empat al camp de l'Espanyol (1-1).

El Barça rep l'Espanyol en el duel més atractiu

En el futbol formatiu català no hi ha res més gran que un Barça-Espanyol. I en aquest context, res no supera el derbi de juvenils, just a l'avantsala del futbol professional, en una rivalitat forjada després d'un munt de partits en les anteriors categories (alevins, infantils, cadets...). El conjunt dirigit per Gabri intentarà mantenir la ratxa immaculada que l'ha portat a sumar cinc victòries en les primeres cinc jornades (a les 11 h). En el duel més exigent per tots dos, superiors a la majoria de rivals, l'Espanyol, que va empatar contra el Bellvitge, voldrà demostrar qui és l'actual campió de la lliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)