Territorial

La tendència ha canviat

Divisió d'honor juvenil. El Barça es passeja contra l'Espanyol, vigent bicampió de lliga, golejant i dominant el partit des del gol encaixat (6')

La rotunditat que ha demostrat el Barça en aquest inici de lliga no tenia trampa. Aquells qui detectaven un calendari massa fàcil en l'inici de lliga dels blaugrana hauran de buscar-se una altra excusa per explicar el sis de sis en victòries dels de Gabri. I ho tindran molt difícil, perquè ahir els blaugrana no només van guanyar el derbi a l'Espanyol –que els havia ridiculitzat en les dues últimes lligues–, sinó que van demostrar una gran superioritat reflectida en el marcador. El 4-1 tampoc va tenir trampa i va demostrar el canvi de tendència en la màxima categoria juvenil. El partit, però, feia presagiar que seria molt més igualat. L'Espanyol, de fet, es va avançar per mitjà de Brugué en un servei de cantonada. Al Barça li va costar només cinc minuts reaccionar, perquè va agafar les regnes del partit i va fer anar el rival de corcoll. Es veia que el gol local arribaria tard o d'hora i, posant fi a l'angoixa, va ser Mboula (27') qui va empatar. L'atacant va guanyar la partida als dos centrals i el porter Edu Frías va relliscar en la sortida, cosa que va donar el gol mastegat al blaugrana. Només deu minuts després, i amb l'Espanyol totalment aculat al darrere, Lee va convertir un penal provocat per ell mateix.
Sense història
El partit navegava al ritme que dictava la nau blaugrana, així que els dos gols de la sentència no van trigar a arribar en el segon temps. De nou, Mboula va rematar una centrada de Cucurella (54') i el defensa espanyolista Pol Lozano hi va col·laborar fent-se un gol en pròpia porteria en un córner servit en curt.

BARÇA 4 ESPANYOL 1

BARCELONA: Puig, Morer (Guillem, 80'), Montes, Rey, Cucurella, Busquets, Mboula (Carles Pérez, 74'), Collado, Abel Ruiz, Daniel García (Monchu, 67') i Lee (Jeremy Guillemenot, 78'). ESPANYOL: Edu Frias, Víctor (Saúl, 64'), Pedrosa, Reina, Gaixàs, Pol Lozano, Jordan (Pol Hernández, 81'), Martí Soler, Brugué, Ivan Gil (Juani, 73') i Fode (Gilbert, 53'). GOLS: 0-1 (6') Brugué. 1-1 (27') Mboula. 2-1 (38') Lee, de penal. 3-1 (54') Mboula. 4-1 (64') Pol Lozano, en pròpia porteria. ÀRBITRE: García Verdura. T.G.: als locals Víctor i Jordan; al visitant Jeremy Guillemenot.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)