Territorial

El Girona no troba la tecla

Divisió d'honor juvenil. Tercera derrota per la mínima a domicili

El Girona va tornar a mostrar ahir la seva cara B: la dels partits a fora de casa. Una vegada més, com en els altres dos partits a domicili, el Girona va tornar cap a casa amb les mans buides i amb una derrota per 1-0. A més, igual que contra el Nàstic, els gironins van veure com la Unificació Bellvitge feia el gol de la victòria en l'últim minut, quan l'empat, que era el resultat més just, ja semblava decidit. El gol de Balboa en el 90', després de rebre una passada llarga, girar-se a la frontal i superar Alberto amb un bon xut, va ser un càstig massa dur per a un Girona que havia començat amb molta força el partit, tancant els locals a la seva àrea. Els gironins, però, no van finalitzar les seves accions i van crear poc perill. A més, poc a poc el matx es va anar igualant i només Llorenç va estar a prop del gol en un parell de rematades. El Bellvitge tampoc va trobar la manera de crear perill i Alberto pràcticament no va haver d'intervenir fins a l'acció fatal del gol en l'últim sospir.

U. BELLVITGE 1 GIRONA 0

UNIFICACIÓ BELLVITGE: Lluís, Piñol (Francesc, 76'), Grimau, Eric, Sanjo, Albert, Edgar (Jordi, 76'), Juanma (Carazo, 65'), Balboa, Ferran (Jounes, 83') i Adri. GIRONA: Alberto, Guillem, Caste, Roger, Damià, Pol Blay, Èric Torres, Sergi (Aleix, 67'), Puig, Llorenç i Alejandro (Ignasi, 55'). GOLS: 1-0 (90') Balboa. ÀRBITRE: Martín Varas. T.G.: Als locals Albert, Adri i Carazo.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)