Territorial

La confiança es recupera amb gols

1a catalana. El Llagostera B es retroba amb la victòria en una exhibició contra el Martinenc que acaba amb golejada

El Llagostera B, tot i oferir una bona imatge en la majoria dels partits, encadenava quatre derrotes i començava a necessitar una victòria per recuperar la confiança. Ahir la va aconseguir, i de la millor manera possible. El filial blaugrana va golejar un dels grans equips de la categoria, el Martinenc, en un partit de tu a tu en què la disputa pel control del partit va ser constant. El més decisiu, però, va ser l'efectivitat de cara a porteria que van mostrar els llagosterencs i que en altres partits els havia faltat. Des del primer minut, tots dos equips van intentar aconseguir el domini de la possessió, i qui ho va aconseguir va ser el Llagostera B, que va obligar el Martinenc a fer un joc més directe que no va ser efectiu. Amb la pilota, els de Pep Triadú van generar força accions de perill, i el gol va acabar arribant en una acció d'estratègia culminada per Zamorano. En la segona part, el Martinenc va tenir més la pilota, però el Llagostera B en va treure més profit. Cano va tardar poc a ampliar l'avantatge finalitzant una jugada col·lectiva, i ja a les acaballes els llagosterencs van finalitzar la golejada amb dos grans gols. Soufiane, des del mig del camp, va sentenciar amb el 3-0, i Zamorano, de falta directa per l'escaire, va fer el definitiu 4-0 que tancava un gran partit.

LLAGOSTERA B 4 MARTINENC 0

LLAGOSTERA B: Pol Busquets, Espuña (Pol Laporta, 81'), Ferrer (Roca, 85'), Zamorano, Gelmà, Maymi, Soufiane (Jose, 85'), Uri Vila (Barco, 75'), Peque, Carlos Cano i Carlos Martínez (Mitja, 67'). MARTINENC: Alex, Márquez, Duran, Aleix, Campos, Lobo, Raventós, Antolinez, Tamba, Adri Grau i Hugo. GOLS: 1-0 (34') Zamorano. 2-0 (51') Carlos Cano. 3-0 (84') Soufiane. 4-0 (87') Zamorano. ÀRBITRE: Álvarez Ubric. T.G.: cap.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)