El Vilafranca se supera

Remuntant. El degà penedesenc signa el millor inici de la història del club en la categoria resistint a la diana inicial de Pedro García (27')

El Vilafranca continua en ratxa i ahir va confirmar el millor inici del club a la tercera divisió a la seva història. El partit es va desencallar en el tram final amb un gol en pròpia porteria, però la Muntanyesa es va passar des del primer minut intentant treure de polleguera els jugadors locals. Especialment Oribe, que va patir les males arts i la duresa del visitant Toni Pérez. Després d'un inici de clar domini vilafranquí amb ocasions de Triguero i Josep Díez, la Muntanyesa es va avançar per mitjà de Pedro García. El davanter –tercer gol en quatre partits– va aprofitar una fallada en cadena de la defensa local. Poc abans del descans, Montoro, veient Miguel Ramos avançat, el va intentar sorprendre però va estavellar la pilota al travesser. I, dos minuts després, una jugada individual marca de la casa d'Oribe va acabar en un xut que va entrar per l'escaire dret de Tato.
Menys joc
En la segona part el partit es va aturar. Hi va haver poc futbol a causa de les constants interrupcions, i no va ser fins al final que el Vilafranca va aconseguir el gol de la victòria. Va ser en una jugada embolicada a l'àrea visitant que Edu Domingo va intentar refusar, però la va introduir en la pròpia porteria.

MUNTANYESA 1 VILAFRANCA 2

VILAFRANCA: Miguel Ramos, Medina, Fontanils, Castillo, Via, Díez, Guzmán, Josu (Munta, 86'), Oribe (Jordi, 89'), Aday i Santi Triguero (Oscar Hernando, 74'). MUNTANYESA: Tato Burgada, Dani Sánchez, Alberto, Uri Escabrós, Payán, Rubén, Toni Pérez (Pau, 85'), Edu Domingo (Joel, 85'), Diego, Pedro García (Alabau, 73') i Montoro. GOLS: 0-1 (27') Pedro García. 1-1 (45') Oribe. 2-1 (81') Edu Domingo, en pròpia porta. ÀRBITRE: Guijarro Álvarez. T.G.: als locals Oribe, Díez, Aday, Munta i Hernando; als visitants Toni Pérez, Edu Domingo, Pedro García, Montoro i Joshua (a la banqueta). PÚBLIC: 350 espectadors al municipal de Vilafranca.