2a divisió FEF

ESPORTS

Un ridícul inacceptable

No hi ha manera. El Llagostera torna a decebre a domicili amb una nova i contundent derrota contra el Mallorca B i entra per primera vegada en descens

Nova patacada a domicili del Llagostera, que ja acumula 25 partits de lliga sense guanyar fora de casa entre la temporada passada i aquesta. Ahir el desastre (4-0) es va produir al camp del Mallorca B (fins ahir els balears encara no havien puntuat com a locals) en un partit en què els llagosterencs van estar correctes en la primera meitat però no van tenir la sort de cara (Robert Simón va estavellar una pilota al travesser) i van regalar un gol a tocar del descans que va ser decisiu (Ángel Sánchez va aprofitar una mala passada enrere d'Albarrán per marcar en el 43'). Després de la represa, el conjunt dirigit per Oriol Alsina va fer el ridícul més absolut i va acabar caient per un contundent 4-0 després dels gols de Tià Sastre (49'), Cedric (54') i Stephen (76'), que van deixar els visitants en evidència i en zona de descens per primera vegada aquesta temporada. Va ser un ridícul inacceptable per a un equip que vol jugar el play-off d'ascens. El partit va començar amb uns primers minuts de tempteig, sense gaires arribades de cap dels dos equips, però a poc a poc el duel es va anar animant, fins al punt que els locals van vorejar l'1-0 en una acció a pilota aturada. Serrano va centrar una falta amb la cama esquerra i va connectar amb Raúl, que va pentinar de cap a dins de l'àrea petita i va obligar Moragón a lluir-se i a demostrar uns grans reflexos. En la mateixa jugada, el porter balear del Llagostera va haver de ser atès per un cop al cap i va continuar jugant amb la samarreta de Nico Ratti, ja que es va tacar la seva de sang. Qui no va poder seguir jugant va ser Jordi Masó, estabornit en el minut 21. El partit va continuar amb un joc intermitent, sense gaire continuïtat en les jugades, fins que Robert Simón va enviar una pilota al travesser que va posar l'ai al cor a l'afició mallorquinista. El Llagostera cada vegada es trobava més còmode i semblava que feia un pas endavant en atac, amb una pressió alta que dificultava el joc dels locals. Però quan millor estaven els llagosterencs va arribar el gol del Mallorca B a tocar del descans, d'aquells gols psicològics que fan molt de mal. Ángel Sánchez va estar molt atent en una errada d'Albarrán en una passada enrere cap a Moragón i va pispar la pilota i va marcar l'1-0 (43'). Va ser un regal que obligava el Llagostera a reaccionar en la segona meitat.
No n'aprenen
Només començar la represa, el Llagostera va encaixar el 2-0 després d'una nova errada defensiva. Aquesta vegada l'embolic va ser global, també de Moragón, i Tià Sastre ho va aprofitar per ampliar l'avantatge en el marcador amb una rematada al pal llarg (49'). La nova clatellada va deixar el Llagostera grogui, però tot i així els d'Oriol Alsina van intentar reaccionar ràpid amb dues arribades de Marc Fernández que el porter Parera va deixar en no res. Però ahir no era el dia dels llagosterencs, que poc després van encaixar el 3-0, obra de Cedric, que va superar Moragón en l'un contra un i va sentenciar el partit (54'). La festa a Palma era absoluta, i més quan Stephen va marcar el quart dels locals després d'una bona jugada col·lectiva (76'). La impotència del Llagostera va ser aclaparadora fins al xiulet final, com demostra la cinquena targeta groga aquest curs d'Álex Colorado, que li farà perdre's el pròxim duel contra el Cornellà (dissabte, 18.30 h a Palamós). Un partit per oblidar del Llagostera.

DRAMA EN LA 1A PART MALLORCA B 4 LLAGOSTERA 0

Masó lesionat, pal de Robert Simón i regal d'Albarrán en l'1-0, a tocar del descans (44') MALLORCA B: Parera, Juanjo, Pol, Raúl, One, Baba (Nadal, 79'), Stephen, Álex Serrano, Cedric (Alberto, 69'), Tià Sastre i Ángel Sánchez (James, 45'). LLAGOSTERA: Moragón, Masó (Albarrán, 21'), Rodri, Samu, Valentín, Marc Martínez, Colorado, Robert Simón (Rubén Martínez, 45'), Marc Fernández, Pablo Sánchez (Shafa, 56') i Manel. GOLS: 1-0 (43') Ángel Sánchez. 2-0 (49') Tià Sastre. 3-0 (54') Cedric. 4-0 (76') Stephen. ÀRBITRE: Pérez Peraza. T.G.: als locals Ángel, Juanjo, Pol i Parera; i als visitants Marc Fernández, Marc Martínez, Rodri, Samu i Colorado. T.V.: Cap. PÚBLIC: Uns 200 espectadors a la ciutat esportiva Antonio Asensio.

CAP A PITJOR

Tià Sastre (48'), Cedric (55') i Stephen (71') van sentenciar, i 5a groga de Colorado

LA RATXA NO S'ACABA

25
partits consecutius
del Llagostera sense guanyar a domicili, entre el curs passat i aquest.

Mateix onze i debut de Jorge Shafa

A poc a poc i amb el pas de les jornades, el Llagostera ha anat trobant un onze força perfilat, en part també per culpa de les lesions d'homes cridats a ser importants com Rafa Jordà, Diego Jiménez o Vivi. Una mostra que Oriol Alsina té cada vegada més un equip titular consolidat és que ahir el tècnic va repetir onze per primera vegada aquest curs, alineant d'entrada els mateixos onze futbolistes que la jornada passada havien superat l'Atlètic Balears (2-1). Una altra dada destacable del partit d'ahir va ser el debut en la lliga del davanter Jorge Shafa, que el dimecres passat ja havia jugat els primers minuts amb el Llagostera en la copa Catalunya contra el Gavà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)